Το Bitcoin ξεκίνησε το 2021 ξεπερνώντας το όριο των 30.000 $ για πρώτη φορά

Το Bitcoin είχε μια δύσκολη αρχή με την εμφάνιση της πανδημίας COVID-19. Αλλά παρά τις παγκόσμιες οικονομικές δυσκολίες της πανδημίας, το κρυπτονόμισμα μοιάζει να είναι ασυγκράτητο και με το καλημέρα του 2021 ξεπέρασε τα 30.000 δολάρια.

Το δημοφιλέστερο όνομα σε κρυπτονομίσματα ξεπέρασε την αξία των 30.000 δολαρίων. Με την εκκίνηση του 2021 ένα μόνο Bitcoin αξίζει πλέον περισσότερα από 30 χιλιάδες δολάρια.

Άγνωστο γιατί, αλλά σχεδόν διπλασιάστηκε η αξία του. Ίσως οι επενδυτές να το βλέπουν ως έναν τρόπο να διατηρήσουν τα χρήματά τους ασφαλή εν μέσω της χειρότερης παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης από το 2008. Όπως και να έχει, το Bitcoin ξεκίνησε τη νέα χρονιά με την υψηλότερη ισοτιμία όλων των εποχών, καθώς βρίσκεται λίγο κάτω από τα 32.000 δολάρια κατά τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο.

Το ευμετάβλητο κρυπτονομίσμα έχει μία ξέφρενη πορεία εδώ και δύο χρόνια, με συνεχείς διπλασιασμούς. Οι πρόσφατες νίκες του Bitcoin γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακές αν μέσα στις οικονομικές παραμέτρους βάλουμε και την πανδημία. Τον Μάρτιο του 2020, με μεγάλο μέρος του δυτικού κόσμου να αρχίζει να αντιμετωπίζει τον COVID-19 και την οικονομική αστάθεια που τον συνοδεύει, η τιμή του Bitcoin έπεσε στα 4.000 δολάρια, μετά από περίπου 10.000 δολάρια που είχε τους προηγούμενους μήνες.

  Ο κόσμος του σκοτεινού Internet

Όμως το Bitcoin μπόρεσε να γεννηθεί από τη στάχτη του απίστευτα γρήγορα και να χτυπήσει ξανά την μεγαλύτερη ισοτιμία που είχε. Ωστόσο, η όλη διαδικασία μπορεί να χρησιμεύσει ως παράδειγμα, για να σας δείξει πόσο γρήγορα τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν για καλύτερα και για χειρότερα. Να είστε έξυπνοι με την διαχείριση των χρημάτων σας.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


38  +    =  42