Το Bitcoin ξεπερνάει την τιμή του χρυσού

To Bitcoin φαίνεται να έχει φτάσει σε ένα εντυπωσιακό ορόσημο καθώς νωρίτερα αυτή την εβδ το ψηφιακό κρυπτό-νόμισμα έγινε για πρώτη φορά πιο πολύτιμο και από τον χρυσό.

Την Πέμπτη, το χτύπησε την τιμή των 1268 δολαρίων (για ένα Bitcoin) ενώ μια ουγγιά χρυσού κοστίζει 1.233 δολάρια σύμφωνα με το BBC.
Bitcoin

Το Βitcoin φαίνεται να αναρρώνει για τα καλά από μια μαζική πτώση που το έφτασε στα 200 δολάρια ανά στα μέσα του 2015. Από τότε μέχρι σήμερα το Βitcoin συνεχίζει να ανεβάζει την αξία του αλλά και να βελτιστοποιεί την φήμη του.

Το CoinDesk δημοσίευσε ένα διάγραμμα σύγκρισης τιμών μεταξύ των αγαθών για να καταδείξει πως πάνε οι τιμές τους τα τελευταία τρία χρόνια:

Νωρίτερα αυτό το έτος, η ψηφιακό νόμισμα έκανε αρκετά πρωτοσέλιδα όταν ξεπέρασε τα 1.000 δολάρια για πρώτη φορά από το 2013.

Μετά το πρώτο σοκ που δέχτηκε το νόμισμα από την αναγγελία του κλεισίματος της ηλεκτρονικής ναρκό-αγοράς Silk Road, φαίνεται να συνέρχεται. Η κακή φήμη του Βitcoin φαίνεται να έχει ξεπεραστεί αφού κάθε τόσο βλέπουμε περισσότερες υπηρεσίες να το υιοθετούν σαν τρόπο ς.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).