Η BlackBerry ετοιμάζει δύο mid-range Android smartphones το 2016


Η BlackBerry σχεδιάζει να ελαττώσει την παραγωγή high-end smartphones και να στοχεύσει την αγορά της μεσαίας κλίμακας, για να αυξήσει τις πωλήσεις smartphone.

blackberry

Ο John Chen, CEO της BlackBerry, ανέφερε στην The National ότι η εταιρεία θα “ξεκινήσει δύο mid-range συσκευές με Android φέτος. Η μία με ένα φυσικό πληκτρολόγιο και η άλλη με μια πλήρη οθόνη αφής.”

Ο Chen δεν ανέφερε τίποτα για το πότε αναμένεται να δούμε τα νέα smartphones στην αγορά, αλλά τόνισε την κίνηση της ΒlackBerry να γίνει ένας Android OEM, αναπτύσσοντας το δικό της Android το λογισμικό που έκανε διάσημο το ΒlackBerry OS.

Η ΒlackBerry κυκλοφόρησε μια high-end συσκευή στο τέλος του 2015, που κοστίζει 700 δολάρια. Είναι η πρώτη συσκευή ΒlackBerry που τρέχει με Android.

Όμως οι πωλήσεις τις εταιρείας δεν ήταν και οι καλύτερες. Έτσι μετά από μια απογοητευτική έκθεση κερδών στις αρχές Απριλίου, η εταιρεία αποφάσισε να αναπτύξει φθηνότερες συσκευές για τις αναπτυσσόμενες αγορές και όχι μόνο.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Η εστίαση στις mid-range συσκευές δεν έγινε μόνο από την ΒlackBerry. Πρόσφατα είδαμε και την Apple να στοχεύει την φθηνότερη αγορά με το λανσάρισμα του iPhone SE.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news