Ο Brave browser διπλασίασε ξανά φέτος του χρήστες του

Τους 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα έπιασε φέτος ο διπλασιάζοντας για άλλη μία χρονιά τους χρήστες του.

Brave

Πείτε ό,τι θέλετε για το Brave browser, αλλά είναι ένα από τα λίγα προγράμματα περιήγησης στο σημερινό διαδίκτυο που βλέπει διπλασιασμό των χρηστών του, χρόνο με το χρόνο. Tέτοια ημέρα πέρυσι το Brave διπλασίαζε τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες του σε περισσότερους από 20 εκατομμύρια. Φέτος, το Brave αναφέρει ότι οι μηνιαίοι ενεργοί λογαριασμοί χρηστών έχουν ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια.

Για την ακρίβεια το Brave έφτασε τους 50,2 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες και 15,5 εκατομμύρια καθημερινά ενεργούς χρήστες τον Δεκέμβριο του 2021, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο.

Το Brave, ένας αρκετά πρόσφατος περιηγητής, άρχισε να αναφέρει αριθμούς χρήσης από το το 2017. Τότε, είχε μόνο 1,2 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Το 2018 ο αριθμός τετραπλασιάστηκε σε 5,9 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, και το 2019 σχεδόν διπλασιάστηκε σε 11,2 εκατομμύρια.

  Twitter ζητάει από απολυμένους υπαλλήλους να επιστρέψουν

Η ξέφρενη πορεία του δεν σταμάτησε εκεί γιατί και το 2020 ξαναδιπλασίασε τους ενεργούς χρήστες του, κάνοντας τους 24,1 εκατομμύρια. Και για το 2021, τι πρωτότυπο, έφτασε τους αναφερόμενους 50,2 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, διπλασιάζοντας τους για άλλη μία χρονιά.

brave

Η Brave αποκάλυψε στhν ανάρτησή της και αρκετές άλλες μετρήσεις που δείχνουν την σημαντική ανάπτυξη. Έκτος όμως από τα κέρδη από διαφημίσεις η εταιρεία εφέτος έκανε και μεγάλα βήματα καθώς απέκτησε την ανοιχτή μηχανή αναζήτησης Tailcat και κυκλοφόρησε το Brave Search ως προϊόν αναζήτησης το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Η εταιρεία επίσης ενσωμάτωσε το Brave Talk στο πρόγραμμα περιήγησης, το τρίτο τρίμηνο του 2021. Το Brave Talk είναι μια λύση τηλεδιάσκεψης που παρέχει στους χρήστες απεριόριστες βιντεοκλήσεις χωρίς θυσίες απορρήτου, σύμφωνα με το Brave. Η τεχνολογία παρέχεται από την Jitsi και η Brave την κυκλοφόρησε ως δωρεάν και premium έκδοση.

Εμείς πάντως που χρησιμοποιούμε τον Brave, αλλά και τους άλλους Browser με σκοπό να συγκρίνουμε την συμπεριφορά τους, διαπιστώσαμε ότι το Brave μπορεί και κόβει τις διαφημίσεις με το καλημέρα, αλλά και τις ειδοποιήσεις για με ελάχιστα κλικς.

  Chrome Cookies View : Προβολή όλων των Cookies του Chrome

Η Mozilla, η οποία δυσκολεύεται να διατηρήσει τους χρήστες, έχει περισσότερους από τετραπλάσιους μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Εάν η ανάπτυξη του Brave συνεχιστεί, θα μπορούσε να ξεπεράσει το Mozilla το 2023, υπό την προϋπόθεση ότι οι μηνιαίες ενεργοί χρήστες του προγράμματος περιήγησης ιστού θα παραμείνουν σε σταθερό επίπεδο.

Brave

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).