Η Brilliant Control θα αλλάξει τους διακόπτες του σπιτιού σας

Η εταιρεία Brilliant έχει σκοπό να μετατρέψει την οικία σας σε έξυπνο αλλάζοντας μόνο τους απλούς διακόπτες φωτισμού των δωματίων σας.

Brilliant

Οι λύσεις που έχετε μέχρι σήμερα για να μετατρέψετε την οικία σας σε “έξυπνο σπίτι”, δηλαδή σε μία οικία που θα προσφέρει άνεση, ασφάλεια και ταυτόχρονα ενεργειακή διαχείρηση, απαιτούν να εγκαταστήσετε εσωτερική καλωδίωση και αρκετά χρήματα σε συσκευές, controlers, και μικροδιακόπτες. Κανείς δεν είχε σκεφτεί μέχρι σήμερα ότι μπορείτε να αποκτήσετε ηλεκτρονικά τον έλεγχο στον φωτισμό σας, αλλά και σε άλλα συστήματα της οικία σας, αλλάζοντας απλώς τους διακόπτες φωτισμού.

Η Brilliant σας προτείνει να αλλάξετε τους κλασσικούς διακόπτες φωτισμού των δωματίων σας και να τοποθετήσετε στην θέση τους μίνι έξυπνα hubs με οθόνη LCD αφής 5 ιντσών, με Wi-Fi, με ανιχνευτή κίνηση και με δυνατότητα ελέγχου φωνής. Οι διακόπτες αυτοί του ότι μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν τα φώτα, μπορούν να λειτουργήσουν και ως πίνακας ελέγχου για ότι έχετε συνδεδεμένο στο σπίτι σας, φέρνοντας σας την ασφάλεια, τη , το φωτισμό και την επικοινωνία όλα κάτω από έναν έλεγχο.

  Kali Linux 2022.3 μόλις κυκλοφόρησε

Σε αντίθεση με πιο περίπλοκα συνδεδεμένα οικιακά συστήματα “έξυπνου σπιτιού”, οι κατασκευαστές της Brilliant ισχυρίζονται ότι η αντικατάσταση ενός διακόπτη φωτισμού δεν απαιτεί νέα καλώδια και διαρκεί μόνο περίπου πέντε λεπτά. Μετά μπορείτε απλά να σύρετε το δάκτυλό σας στην οθόνη αφής προς τα πάνω και προς τα κάτω για να τα ενεργοποιήσετε ή να τα σβήσετε, ή μπορείτε να εντοπίσετε την ακριβή φωτεινότητα που θέλετε μέσα από τη λειτουργία dimming.

Οι διακόπτες Brilliant περιλαμβάνουν επίσης μια κάμερα και ένα μικρόφωνο, και έτσι παρέχουν ενδοεπικοινωνία βίντεο μεταξύ πολλαπλών μονάδων. Οι οθόνες μπορούν να έχουν ένα εξατομικευμένο που να ταιριάζει με το ντεκόρ του δωματίου, και να μην είναι απλά ένας άσπρος διακόπτης.

Έχουν δυνατότητα ς με Sonos, , Phillips Hue, SmartThings, Ring και άλλα αξιοσημείωτα συστήματα “έξυπνου σπιτιού”. Το κεντρικό σύστημα Brilliant θα μπορούσε να απλοποιήσει τη διαχείριση ενός συνδεδεμένου σπιτιού χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε στο smartphone σας ένα σωρό ξεχωριστές εφαρμογές.

  Το MyHealth της Ελληνικής Κυβέρνησης δεν λειτουργεί από τον Ιούλιο

Οι διακόπτeς Brilliant Control προβλέπεται για να έρθουν στα καταστήματα στο τέλος του τρέχοντος έτους, με τις πρώτες 10.000 προπαραγγελμένες μονάδες να κυκλοφορήσουν στο τέλος του καλοκαιριού.

Δείτε το σχετικό διαφημιστικό βίντεο:

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  3  =