Το BullGuard Virus Scan προσφέρει δωρεάν, online ανίχνευση Malware

Το BullGuard Virus Scan είναι μία cloud antivirus . Η giveaway web χρήση έχει σχεδιαστεί για να εκτελέσει ένα εντοπισμό κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας, και να σας ενημερώσει αν έχετε virus, malwares rootkits, spywares, trojans κλπ.

BullGuard Virus Scan

Το BullGuard Virus Scan τρέχει μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο plugin που εγκαθίσταται αυτόματα στο web browser σας, έτσι ώστε να μπορείτε να επανανιχνεύσετε τον υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή με ένα μόνο κλικ μόνο.

Η cloud υπηρεσία έχει στην διάθεσή σας plugins σχεδόν για όλους τους δημοφιλής web browsers συμπεριλαμβανομένων και των Firefox, και Internet Explorer.

Πως λειτουργεί? Ζητώντας για πρώτη φορά από την ιστοσελίδα της BuΙΙGuard να ψάξει τον υπολογιστή σας, αυτή ανιχνεύει αυτόματα ποιον browser έχετε και μετά εγκαθιστά ένα κατάλληλο plugin για το web browser σας. Εδώ και αναλόγως τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει στο browser σας υπάρχει πιθανότητα να δείτε ένα προειδοποιητικό ότι η σελίδα προσπαθεί να εγκαταστήσει software στον υπολογιστή σας.

Μετά την εγκατάσταση, θα δείτε ένα του προγράμματος στην γραμμή εργαλείων. Κάντε κλικ επάνω του για να ξεκινήσει το .

2

Η BuΙΙGuard ξεκινά να ελέγχει τον υπολογιστή σας, εξετάζοντας κεντρικά του σημεία, όπως και φακέλους, εμφανίζοντας μία μπάρα προόδου εργασιών.

Analyzing

Μόλις η ανίχνευση ολοκληρωθεί, η BuΙΙGuard δείχνει τα αποτελέσματα. Σημειώστε ότι η BuΙΙGuard δεν κάνει κάτι αν βρει κακόβουλο λογισμικό, απλώς ανιχνεύει τον υπολογιστή σας. Από εκεί και πέρα μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Download Free» για να έχετε για 60 ημέρες δωρεάν το BuΙΙGuard 2013 ή διαφορετικά να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο antivirus πρόγραμμα για να απομακρύνετε με ασφάλεια το κακόβουλο λογισμικό.

DownloadBullGuard

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή «BuΙΙGuard Virus Scan» για να ανοίξετε μία έκθεση με τις λεπτομέρειες της ανάλυσης του υπολογιστή σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BuΙΙGuard VirusScan για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).