Το πρώτο SmartWatch της Casio

Η γνωστή εταιρεία Casio παρουσίασε στο φετινό CES το πρώτο της smartwatch, που ονομάζει Smart Outdoor Watch.

Η νέα συσκευή τροφοδοτείται από Android Wear και προσπαθεί να διαθέσει στο κοινό χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν πουθενά στην σημερινή αγορά.casio watch

Το SmartWatch της Casio έρχεται με δύο διαφορετικές οθόνες, μία μονόχρωμη και μια που διαθέτει 16 εκατομμύρια χρώματα. Η τελευταία χρησιμοποιείται για την τυπική λειτουργία του SmartWatch, ενώ η πρώτη μπαίνει στο παιχνίδι για εκείνους που επιθυμούν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πόση ώρα; Η Casiο αναφέρει ότι η μπαταρία της συσκευής μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ημέρες χρησιμοποιώντας την μονόχρωμη οθόνη, αλλά αυτό σημαίνει ότι όλες δυνατότητες εμφάνισης της οθόνης του SmartWatch θα είναι απενεργοποιημένες.

Η συσκευή της Casiο διαθέτει οθόνη των 1,32 ιντσών με ανάλυση 320×300 pixels, που έχει πυξίδα, εμφανίζει την πίεση και το υψόμετρο, την ανατολή και τη δύση του ηλίου. Το ρολόι είναι αδιάβροχο και σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά στο νερό μέχρι σε 50 μέτρα βάθος.

  Γιατί γελάει ο Obama; Αντιδράσεις και συγκρατημένη αισιοδοξία

Δεν έχει όμως GPS, και έτσι θα πρέπει να το συνδέσετε στο τηλέφωνό σας για να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα GPS του κινητού σας.

Ο Kazuhiro Kashio, πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρείας, δήλωσε στην CES ότι ενώ η Apple όντως έφερε μια νέα συσκευή στην αγορά, πολλοί άνθρωποι αγοράζουν το ρολόι της Apple, αλλά στη συνέχεια δεν ξέρουν τι να το κάνουν.

Ενώ αντίθετα το SmartWatch της Casiο μπορεί να φορεθεί σε καθημερινή βάση.watch 2
Η Casio πρότεινε ότι το SmartWatch της θα μπορούσε να αρχίσει να πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες για περίπου 500 δολάρια.

Θα είναι δε διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, όπως πορτοκαλί, κόκκινο, μαύρο και πράσινο.

 

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  64  =  74

Previous Story

Oculus Rift: Άνοιξαν οι προ-παραγγελίες

Next Story

Πώς να ανακαλύψετε το product key των Office χωρίς κάποιο λογισμικό