Οι χειμωνιάτικες προτάσεις της Google για εικονικές βόλτες


Αν κοιτάζοντας από το παράθυρό σας δεν βλέπετε νιφάδες χιονιού, τότε δείτε την ταξιδιωτική λύση της Google που δεν απαιτεί πτήση ή μετακίνηση. Μπορείτε να ταξιδέψετε εικονικά σε χειμωνιάτικα μέρη σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας το Google Maps Street View, ενώ είστε στην θαλπωρή του σπιτιού σας.

Η Google θέλοντας να διαφημίσει την υπηρεσία της Street View και ταυτόχρονα να εναρμονιστεί με το κλίμα των εορταστικών ημερών, σας προτείνει έξι σημείο ανά τον κόσμο που μπορείτε να επισκευτείτε διαδικτυακά και να “απολαύσετε” το χιόνι και το χειμωνιάτικο τοπίο.

Εν μέσω καραντίνας και με τον περιορισμό στις μετακινήσεις, ίσως δεν είναι κακή ιδέα να χαζέψετε λίγο τα τοπία της Γης. Πάμε να δούμε τις προτάσεις της Google:

  1. Επισκεφθείτε αυτόν τον δρόμο στην Finnmark στην Νορβηγία , και φανταστείτε ότι ακούτε τους ταράνδους.

 

  1. Στη συνέχεια και μερικά μίλια νότια, στο Nuuksio της Φινλανδίας, θα δείτε τέλειο χιόνι καθώς και το Βόρειο Σέλας αν αγκαλιάζει το ουρανό.

 

  1. Μένοντας ανατολικά στην Ευρώπη, πηγαίνετε σε μια χειμερινή χώρα θαυμάτων, στο Bedrichov της Τσεχίας.

 

  1. Όταν είστε έτοιμοι, κατευθυνθείτε δυτικά στη Γαλλία, στο Orcieres, και δείτε τους σκιέρ να κάνουν σκι κάτω από ένα βουνό που περιβάλλεται από χιονισμένες κορυφές.

 

  1. Τώρα, αν νομίζατε ότι τα πράγματα ήταν ήδη κρύα, περιμένετε μέχρι να δείτε τον πραγματικό Νότιο Πόλο. Ένα ταξίδι ακριβώς στο νότιο πόλο της Γης θα σας δείξει τις διάφορες σημαίες από χώρες που είναι καρφωμένες στο σημείο μηδέν, στο Νότιο Πόλο.

 

  1. Τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ζεστά για αυτούς τους πιθήκους στο Yamanouchi, στην Ιαπωνία, που έχουν τον προσωπικό τους υδρομασάζ, σε μια καυτή πηγή λιμνών, που περιβάλλεται από χιόνι.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news