Data Saver για Chrome συμπιέζει ιστοσελίδες on the fly

Data : Η κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome σε μορφή beta που μειώνει τη χρήση των σας.data saver 1

Η επέκταση ονομάζεται Data Saver, και χρησιμοποιεί μια υπηρεσία μεσολάβησης για δεδομένων της Google που έχει σαν στόχο να βελτιστοποιήσει τις σελίδες πριν το σερβίρισμα τους στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δεν λειτουργεί με ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν SSL (iGuRu.gr) προς το παρόν, και θα χρειαστείτε τον Chrome 41 ή κάποια νεότερη έκδοση για να το χρησιμοποιήσετε.

Η επέκταση λειτουργεί πολύ εύκολα. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί της επέκτασης που βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης σας για να δείτε πόσα δεδομένα έχει αποθηκεύσει και αν θέλετε από το ίδιο παράθυρο μπορείτε να την απενεργοποιήσετε.

Η είναι επίσης διαθέσιμη στο Chrome για Android και iOS. Για να την ενεργοποιήσετε, μπορείτε να το κάνετε από τις Ρυθμίσεις, πατήστε Data Saver και είστε έτοιμοι.

Η Google έχει ξεκινήσει με τις δοκιμές της υπηρεσίας συμπίεσης δεδομένων για προγράμματα περιήγησης από τον Μάρτιο του . Η παρουσίαση αυτής της beta επέκτασης θα μπορούσε να μας δείξει πως φαντάζεται η Google τη του Chrome σε μελλοντικές εκδόσεις του.

chrome.google.com

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).