Chrome επιτέλους μπορεί να αναζητήσει τον Chrome

Η Google πρόσθεσε μια λειτουργία στον Chrome που μπορεί να σας κάνει να αναρωτηθείτε γιατί δεν υπήρχε ήδη: τη δυνατότητα αναζήτησης ιστορικού, καρτελών και σελιδοδεικτών απευθείας από τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome.

Όπως γνωρίζετε ήδη, μπορείτε να ανοίξετε τη λειτουργία Ιστορικού του Chrome με CTRL-H για να αναζητήσετε σελίδες που είχατε ανοίξει στο παρελθόν. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να πληκτρολογήσετε @bookmarks, @tabs ή @history στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome για να αναζητήσετε αυτές τις λειτουργίες.

history chrome

Όταν το κάνετε, θα δείτε τη γραμμή διευθύνσεων να εμφανίζει την επιλογή σας, με μια μπλε ένδειξη κειμένου ότι αναζητάτε, για παράδειγμα στο ιστορικό περιήγησής σας.

Η αναζήτηση των διαθέσιμων καρτελών σας ίσως είναι λίγο λιγότερο χρήσιμη, καθώς ο Chrome θα σας μεταφέρει αυτόματα σε μια καρτέλα εάν εντοπίσει ότι είναι ήδη ανοιχτή.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε “@tabs” και μετά “iguru microsoft”. Αλλά αν έχετε ανοιχτή μια καρτέλα που εμφανίζει τη σελίδα με την τελευταία δημοσίευση του iGuru για την Microsoft, θα δείτε ένα κουμπί “Μετάβαση σε αυτήν την καρτέλα”. (O Microsoft Edge χρησιμοποιεί επίσης το ίδιο μοτίβο “Μετάβαση σε αυτήν την καρτέλα”.)

Προσωπικά, το να μπορώ να αναζητώ ανοιχτές καρτέλες είναι πολύ σημαντικό καθώς ανοίγω καρτέλες συνεχώς χωρίς να κλείνω.

Όπως πάντα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το πρόγραμμα περιήγησής σας για να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις νέες λειτουργίες του Chrome. Αυτή η δυνατότητα ενεργοποιήθηκε μετά την ενημέρωση του Chrome στην έκδοση 108.0.5359.95.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















chrome,google

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).