Η ISIS παραβίασε ιστοσελίδα Χριστιανικής εκκλησίας

Η ομάδα United που πρόσκεινται φιλικά προς την παραβίασε και διαφοροποίησε από την Παρασκευή, την ιστοσελίδα της Christian Reformed (Xριστιανική ανασχηματισμένη εκκλησία) στην πόλη του Lamont, κοντά στο Coopersville του Μίτσιγκαν.

church isis

Την ανακάλυψη έκανε ένα 15χρονο κορίτσι, ενώ αναζητούσε τον αριθμό τηλεφώνου του ναού, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό σταθμό FOX17.

Η παραβιασμένη ιστοσελίδα παρουσίαζε ένα βίντεο από το YouTube και ένα γραπτό κείμενο στα αραβικά. Το εν λόγω βίντεο είχε πρωτοβγεί στη δημοσιότητα πριν από πολλά χρόνια, αλλά εξακολουθεί να είναι δυσοίωνο ακόμη και σήμερα, αφού δείχνει τον Abu Muhammad al-Adnani al-Shami (εκπρόσωπο του Ισλαμικού κράτους) να αναφέρει ότι «Θα κατακτήσει την Ρώμη, θα σπάσει σταυρούς και θα υποδουλώσει τις γυναίκες με την άδεια του Αλλάχ. Αυτή είναι η υπόσχεση Του για μας, αυτός δοξάζεται και ο ίδιος δεν παραλείπει στην υπόσχεσή του”.

Η CCS , η εταιρεία που είναι επιφορτισμένη με την ιστοσελίδα της εκκλησίας την αποκατέστησε την επόμενη μέρα. Την ιστορία αυτή κλήθηκε να ερευνήσει και το FBI.

Φαίνεται ότι ο ηλεκτρονικός πόλεμος μεταξύ του ISIS και των υπολοίπων δεν σταματάει μόνο σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο χτυπώντας ιστοσελίδες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ηθική ζημιά στον αντίπαλο, αλλά έχει προχωρήσει και στο θρησκευτικό τομέα. Δεν θα το έχουμε παράξενο αν δούμε ανάλογα χτυπήματα στις ιστοσελίδες των διαφόρων Πατριαρχείων και Αρχιεπισκοπών.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).