Νέο Debian Jessie 8.8

Debian Jessie 8.8: Όσοι χρησιμοποιούν την Stable του Debian “Jessie” θα έχουν ίσως παρατηρήσει ότι μετά την τελευταία ενημέρωση το σύστημά τους αναβαθμίστηκε στην έκδοση Debian 8.8.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση έρχεται με περισσότερες από 150 διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας.

Το Debian Project ανακοίνωσε σήμερα (link στο τέλος της δημοσίευσης) την τελευταία σταθερή έκδοση της σειράς Jessie 8.8, η οποία φέρνει τις διορθώσεις για πολλά πακέτα και διάφορα ελαττώματα ασφαλείας που ανακαλύφθηκαν από τότε που κυκλοφόρησε η ενημερωμένη έκδοση συντήρησης Debian GNU/ 8.7 στα μέσα Ιανουαρίου του 2017.Debian Jessie 8.8

“Αυτή η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει κυρίως διορθώσεις για ασφαλείας στη σταθερή έκδοση, και κάποιες προσαρμογές για σοβαρά προβλήματα.”, αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση.

Οι έκδοσης, του Debian GNU/Linux 8.8 Jessie αναφέρουν συνολικά 90 ενημερώσεις ασφαλείας και 68 διαφορετικές διορθώσεις σφαλμάτων. Έτσι είναι σημαντικό να ενημερώσετε το Debian σας το συντομότερο δυνατό. Φυσικά αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια νέα εγκατάσταση, θα πρέπει να κατεβάσετε την εικόνα που σας ενδιαφέρει.

  Cloudflare μετακβαντική κρυπτογραφία για όλους

Δυστυχώς, προς το παρόν τα ISO ή οι εικόνες εγκατάστασης του Debian Jessie 8.8 δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά θα ανακοινώσουμε την κυκλοφορία τους με μια νέα δημοσίευση μόλις εμφανιστούν στα αποθετήρια της διανομής.

Περιττό να αναφέρουμε ότι όσοι χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις δεν χρειάζεται να περιμένουν τα ISO. Απλά ενημερώστε το σύστημά σας.

Debian Jessie 8.8

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).