Δείτε τα λιγότερα γνωστά αποτελέσματα αναζήτησης με το Million Short

Το Short είναι μία μηχανή αναζήτησης που δείχνει τα λιγότερα γνωστά αποτελέσματα, αποφεύγοντας να σας βομβαρδίζει με τα κορυφαία sites.

Σε πολλές περιπτώσεις όταν αναζητάτε κάτι στην Αναζήτηση της Google, η πρώτη είναι γεμάτη με αποτελέσματα από κορυφαίους ιστότοπους. Και αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα δείτε ότι αυτό δεν αλλάζει ποτέ, οπότε ποιες είναι οι επιλογές για να φτάσετε τα δευτοκλασσάτα sites; Λοιπόν, το Million Short είναι μία καλή μηχανή αναζήτησης που έχει ενσωματωμένο ένα κατάλληλο εργαλείο για αυτή την δουλειά.

Οι δημιουργοί του Million Short έφτιαξαν αυτό το εργαλείο σε μια προσπάθεια να δώσουν στους χρήστες τα αποτελέσματα αναζήτησης στον Ιστό, αποφεύγοντας τους κορυφαίους ιστότοπους. Οι ιστότοποι που είτε δεν τους είχατε δει ποτέ γιατί δε ήταν στις τρεις πρώτες σελίδες, είτε είχαν παραβλεφθεί από τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, με το Million Short θα αποκτήσουν νέα αξία.

Κάθε φορά που προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση, το εργαλείο θα σας ζητήσει να καταργήσετε τους κορυφαίους 100, ή 1000, ή 10.000, ή 100 χιλιάδες ή ένα εκατομμύριο ιστότοπους από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Κάτι τέτοιο θα εξυπηρετούσε αποτελέσματα που δεν φαίνονται συνήθως όταν χρησιμοποιείτε μία από τις μεγάλες υπηρεσίες μηχανών αναζήτησης, καθώς για να τις δείτε είτε θα πρέπει να πάτε τις τελευταίες σελίδες είτε να μην υπάρχουν καθόλου λόγω όγκου των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Στις δοκιμές μας πάντως ανακαλύψαμε sites και σημείο στο δια που ούτε καν φανταζόμασταν ότι υπήρχαν. Αξίζει τον κόπο να του ρίξετε μία ματιά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.085 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).