Παίξτε το πρωτότυπο παιχνίδι Diablo στο πρόγραμμα περιήγησης

Το παιχνίδι Diablo με όλες τις σειρές που έχει εκδώσει, έχει διασκεδάσει για δεκαετίες τους gamers όλου του κόσμου. Τώρα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το αρχικό Diablo από το πρόγραμμα περιήγησης σας.

Diablo

Η εταιρεία Blizzard εργάζεται αυτήν την περίοδο σε πολλά νέα παιχνίδια Diablo, είτε επιβεβαιωμένα είτε φημολογούμενα. Υπάρχει το Diablο 4, συν ένα κινητό παιχνίδι που ονομάζεται Diablo:Immortal. Αλλά όσο περιμένετε να φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων, γιατί να μην παίξετε δωρεάν το αρχικό Diablο, από το πρόγραμμα περιήγησής σας, γυρνώντας το χρόνο πίσω, στο 1996.

Φυσικά τα γραφικά του αρχικού Diablο είναι αναπόφευκτα απογοητευτικά, αλλά η ιστορία και το gameplay είναι και τα δύο καλά.

Πώς να παίξετε το Diablο στο πρόγραμμα περιήγησης.
Το Diablo είναι ένα παιχνίδι ρόλου και δράσης (RPG). Μπορείτε να επιλέξετε ένα χαρακτήρα (Warrior, Rogue, ή Sorcerer) και να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τον Diablο, τον Κύριο του Τρόμου. Θα πρέπει να βρείτε τον δρόμο μέσα από μπουντρούμια, για να μπορέσετε να μπείτε στην ίδια την κόλαση για να αντιμετωπίσετε τον Diablο.

  Kaspersky Lab Το τοπίο του spam το Σεπτέμβριο

Το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο για αναπαραγωγή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Έρχεται ακριβώς το ίδιο με τον γνήσιο αρχικό κώδικα, και συνοδεύεται με όλα τα bugs. Η έκδοση shareware είναι διαθέσιμη για να παίξετε δωρεάν, αλλά αυτό σας περιορίζει στην κατηγορία Warrior και μόνο στα δύο πρώτα μπουντρούμια.

Αν διαθέτετε ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, μπορείτε να φορτώσετε το κύριο αρχείο DIABDAT.MPQ για να παίξετε το πλήρες παιχνίδι στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Για να παίξετε δωρεάν το αρχικό Diablo στο πρόγραμμα περιήγησής σας, επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα και επιλέξτε το shareware για να ξεκινήσετε.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


2  +    =  9