Δημιουργήσετε GIF από ένα βίντεο του YouTube


Μπορείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, να φτιάξετε ένα βίντεο GIF με αποσπάσματα από ένα βίντεο στο YouTube. Δείτε πως.

Τα βίντεο GIF είναι από τις πιο διασκεδαστικές μικρού μήκους ταινίες που συνήθως περικλείουν μέσα σε 3-5 δευτερόλεπτα ένα ιδιαίτερα χιουμοριστικό μήνυμα. Αν θέλετε να δημιουργήσετε και εσείς ένα βίντεο GΙF εμπνευσμένο από ένα βίντεο στο YouTube που παρακολουθήσατε, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να το κάνετε. Διαβάστε αυτό το άρθρο να δείτε πως.

Κατασκευάστε ένα βίντεο GΙF από το YouTube.
1. Μεταβείτε στο YouTube από τον browser σας και πηγαίνετε στο βίντεο από το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε ένα GΙF.
2. Στην γραμμή διευθύνσεων πληκτρολογήστε “gif” πριν από την λέξη youtube και πατήστε enter. Για παράδειγμα, εάν η διεύθυνση URL είναι “www.youtube.com/iguruvideo”, κάντε το “www.gifyoutube.com/iguruvideo”.
Θα μεταφερθείτε στο gifs.com όπου μπορείτε να επιλέξετε την ώρα έναρξης, την ώρα λήξης και τη διάρκεια του GΙF, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.


3. Μόλις ορίσετε όλες τις παραμέτρους, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Greate GIF” (Δημιουργία GIF) .
4. Στην επόμενη οθόνη, μπορείτε να ονομάσετε το GIF, να επισυνάψετε tags (ετικέτες). Πατήστε “Next” (Επόμενο) για να δείτε το GΙF σας.
5. Τώρα, για να κατεβάσετε το GΙF, θα πρέπει να εγγραφείτε. Μόλις το κάνετε, μπορείτε να συνδεθείτε και να κατεβάσετε το GΙF στο αρχικό ή σε μικρό μέγεθος.

2ος Εναλλακτικός τρόπος
Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GΙF Run , το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση για βίντεο YouTube απευθείας από τον ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL ενός βίντεο για να δημιουργήσετε ένα GΙF.

1. Αφού επιλέξετε το βίντεο, επιλέξτε το σημείο εκκίνησης, τη διάρκεια και πατήστε το “Greate GIF” (Δημιουργία GΙF).
Ο ιστότοπος σας δείχνει επίσης μια προεπισκόπηση του GΙF και ένα κουμπί για να το κατεβάσετε. Δεν απαιτεί καμία εγγραφή.

Καλή δημιουργική διασκέδαση.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news