Δωρεάν προσομοίωση του ηλιακού συστήματος σε πραγματικό χρόνο


Στον ιστότοπο Solar System Simulator μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο μία δωρεάν προσομοίωση τόσο του ηλιακού μας συστήματος, όσο και των άλλων ηλιακών συστημάτων σε όλο το σύμπαν.

solar system

Υπάρχει μια εφαρμογή ιστού που σας επιτρέπει να δείτε μία προσομοίωση σε πραγματικό χρόνο του Ηλιακού μας Συστήματος. Πρόκειται για την Solar System Simulator και σάς προσφέρει την εμπειρία να δείτε πως περιστρέφονται στον χώρο διάφορα αστρικά στοιχεία, κυρίως πλανήτες μαζί με τους φυσικούς δορυφόρους τους.

Εάν είστε λάτρης του διαστήματος και θέλετε να ζήσετε τις αλλαγές στο ηλιακό μας σύστημα σε πραγματικό χρόνο και χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν τη δωρεάν προσομοίωση. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε όχι μόνο με τη Γη, αλλά και με άλλους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα, καθώς και με πλανητικά στοιχεία και συστήματα εκτός του ηλιακού μας συστήματος.

Ο ιστότοπος προσφέρει διάφορες επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να προηγηθείτε στην εικονική αναπαράσταση χώρου. Στο δεξί πλαίσιο, μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα ποιο στοιχείο θέλετε να εξερευνήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε είτε έναν πλανήτη, είτε το Ηλιακό μας Σύστημα. Εάν επιλέξετε το ηλιακό σύστημα, τότε μπορείτε να ζήσετε την προσομοίωση σε πραγματικό χρόνο του εξωτερικού του ηλιακού μας συστήματος. Ωστόσο, εάν επιλέξετε κάποιον από τον πλανήτη από το ηλιακό μας σύστημα, τότε θα δείτε το εσωτερικό ηλιακό σύστημα σε μια οπτική προσομοίωση.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ξεχωριστό πλανητικό σύστημα από την αριστερή πλευρά. Απλώς επιλέξτε το σύστημα που θέλετε να εξερευνήσετε και ορίστε την ημερομηνία και ώρα για να αρχίσει η προσομοίωση σε πραγματικό χρόνο.

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τους σχολιασμούς και τις τροχιές από τους πλανήτες, μπορείτε να κάνετε από την επιλογή που δίνεται ακριβώς δίπλα στο αριστερό πλαίσιο, σε ένα τετράγωνο κουτί.

Δοκιμάστε αυτόν τον ιστότοπο από εδώ.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news