Δοκιμάστε το Chrome 42 beta για Android

Χθες η Google ενημέρωσε την beta έκδοση του προγράμματος ς Chrome για το Android. Ο νέος Chrοme 42 beta για το Android διαθέτει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που θα γίνουν και χαρακτηριστικά στην τελική έκδοση του, αφού ελεγχθούν από τους χρήστες, δηλαδή από εσάς.google Chrome android

Μέχρι τότε όμως, ας δούμε τι είναι αυτή η πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome για Android που μας έφεραν οι προγραμματιστές της Google. Πρώτα απ ‘όλα, η Google επιβεβαίωσε ότι η νέα έκδοση 42.0.2311.38 προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβήξουν προς τα πάνω την ιστοσελίδα έτσι ώστε να την ξαναφορτώσουν εκ νέου.

Εκτός από αυτό, συμπεριλήφθηκαν επίσης μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης, αλλά δεν έχουν δοθεί από την εταιρεία σχετικές επιπρόσθετες λεπτομέρειες.

Το changelog των προγραμματιστών αναφέρει επίσης ότι η θα πρέπει επίσης να φέρει ευκολότερη διαχείριση των αδειών μίας ιστοσελίδας καθώς και ενημερώσεις για το Android 5.0 Lollipop.

Έγιναν μερικές βελτιώσεις στις ρουτίνες, οπότε θα πρέπει να παρατηρήσετε ότι υπάρχει μια μικρή βελτίωση στην ταχύτητα του.

Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή ακόμη στο σας , μπορείτε τώρα να κατεβάσετε το Chrοme για Android 42 δωρεάν μέσω του Google Play Store. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλες τις συσκευές που λειτουργούν με Android 2.3 και πάνω.

Λάβετε υπόψη ότι η νέα έκδοση διατίθεται για σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και λίγες ώρες και ότι οι συσκευές που τρέχουν λειτουργικό σύστημα (OS) χαμηλότερο από το Android 4.0 μπορεί η συγκεκριμένη beta έκδοση να μην είναι ακόμα προσβάσιμη. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει. Μάλλον θα κυκλοφορήσει εντός λίγων ωρών.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).