Διαρροή κωδικών από την Dropbox: αλλάξτε password

Αν χρησιμοποιείτε , θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας σύμφωνα με ένα e-mail που απέστειλε η σε ορισμένους από τους χρήστες της.

Το email αναφέρει ελάχιστες πληροφορίες για τους λόγους που οδήγησαν την εταιρεία να προειδοποιήσει τους χρήστες της, και φαίνεται να είναι μια αντίδραση για ένα περιστατικό ασφαλείας που έλαβε χώρα στα μέσα του 2012.Dropbox

Ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι, αν δεν έχετε ενημερώσει τον κωδικό σας στο Dropbοx από τα μέσα του 2012, θα σας ζητηθεί να τον ενημερώσετε την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε. Αυτό είναι καθαρά ένα προληπτικό μέτρο, και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Για να μάθετε περισσότερα για το γιατί παίρνουμε αυτά τα μέτρα προφύλαξης, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα στο Κέντρο βοήθειας. Αν έχετε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο password-reset-help@dropbox.com.

Το email που απέστειλε η Dropbox περιέχει ένα σύνδεσμο προς μια σελίδα βοήθειας FAQ που απαντά σε μερικές από τις ερωτήσεις.1

Όπως φαίνεται η Dropbοx ανακάλυψε κάποια διαρροή που συμπεριλαμβάνει μια λίστα με ονόματα λογαριασμών του Dropbox (συνήθως μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), και salted κωδικούς .

Έτσι δεν θα λάβουν όλοι οι χρήστες του Dropbοx κάποιο email για κωδικού πρόσβασης, παρά μόνο οι διευθύνσεις email που θεωρεί η εταιρεία ότι έχουν διαρρεύσει.

Βέβαια καλό θα ήταν αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης, έρθει δεν έρθει email από την εταιρεία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).