Η εφαρμογή Dropbox Transfer ξεκίνησε για όλους τους χρήστες

Η εταιρεία Dropbox ανακοίνωσε χθες ότι το νέο εργαλείο μεταφοράς δεδομένων Dropbox Transfer είναι διαθέσιμο για όλους τους πελάτες της υπηρεσίας.

Η εταιρεία είχε ξεκινήσει το Dropbox Transfer Beta τον Ιούλιο του 2019 σε επιλεγμένους πελάτες μόνο, ως λύση για την αποστολή αρχείων σε άλλους. Η βασική ιδέα πίσω από το Dropbox Transfer είναι ο σχεδιασμός ενός απλού τρόπου για την αποστολή αρχείων σε οποιονδήποτε, είτε αυτοί είναι πελάτες της Dropbox, είτε σε οποιονδήποτε άλλο, χωρίς χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για δικαιώματα πρόσβασης και συνδέσεις με τα αρχεία.

Το πρόβλημα στο Dropbox ήταν παλιό. Μερικές φορές απλά θέλετε να παραδώσετε αρχεία, χωρίς να πρέπει να δώσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα σας. Και ενώ θα μπορούσατε να το κάνετε με ένα email, η λύση αυτή σκοντάφτει στο όριο των 25 MB.

Το dropbax Transfer σας επιτρέπει να στέλνετε έως και 100 GB αρχείων με μερικά μόνο κλικ. Απλά επιλέξτε τα αρχεία από τη μονάδα σκληρού δίσκου ή το λογαριασμό Dropbox για να δημιουργήσετε τη μεταφορά σας. Μπορείτε ακόμη και να τα προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης και να ορίσετε μια ημερομηνία λήξης, για να ενθαρρύνετε τους παραλήπτες να κάνουν άμεση λήψη των αρχείων. Χρησιμοποιώντας το θα πάρετε έναν σύνδεσμο που μπορείτε να στείλετε σε οποιονδήποτε, ακόμη και αν δεν είναι πελάτης του Dropbox. Αφού το στείλετε, τα στατιστικά στοιχεία προβολής σάς παρέχουν τη δυνατότητα να δείτε πόσες φορές κατέβηκε το αρχείο.

Το Dropbox Transfer έχει σχεδιαστεί για να στέλνει αρχεία απευθείας στους παραλήπτες, παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο που λειτουργεί το Firefox Send.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).