Το Facebook παρουσίασε το νέο εμπορικό σήμα του

Η Facebook μόλις παρουσίασε το νέο σήμα της, μέσω ανακοίνωσης του υπεύθυνου μάρκετιγκ Lucio.

Η Facebook αλλάζει εμπορικό σήμα και όπως φαίνεται το τοποθετεί σε όλες πλέον τις εφαρμογές που της ανήκουν. Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας, Antonio Lucio, εξέδωσε σήμερα μία ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Facebook ξεκίνησε ως ενιαία εφαρμογή. Τώρα, 15 χρόνια αργότερα, προσφέρουμε μια σουίτα προϊόντων που βοηθούν τους ανθρώπους να συνδεθούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, να βρουν κοινότητες και να αναπτύξουν .

Σήμερα, ενημερώνουμε την επωνυμία της εταιρείας μας, για να είμαστε σαφέστεροι σχετικά με τα προϊόντα που προέρχονται από την Facebook. Εισάγουμε ένα νέο εταιρικό και διακρίνουμε περαιτέρω την εταιρεία Facebook από την εφαρμογή Facebook, η οποία θα κρατήσει το δικό της branding.

Το νέο branding σχεδιάστηκε για λόγους σαφήνειας και χρησιμοποιεί προσαρμοσμένη τυπογραφία και κεφαλαίο γράφημα για να δημιουργήσει οπτική διάκριση μεταξύ της εταιρείας και της εφαρμογής.

Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ποιες έχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Οι κύριες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την εφαρμογή Facebook, Messenger, Instagram, , Oculus, Workplace, Portal και . Αυτές οι εφαρμογές και οι τεχνολογίες, έχουν κοινή υποδομή εδώ και χρόνια και οι ομάδες πίσω από αυτές συχνά συνεργάζονται.

Ξεκινήσαμε να είμαστε σαφέστεροι, σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αποτελούν μέρος του Facebook πριν από χρόνια, προσθέτοντας μια έγκριση της εταιρείας σε προϊόντα όπως Oculus, Workplace και Portal. Και τον Ιούνιο ξεκινήσαμε να συμπεριλαμβάνουμε το “from Facebook” μέσα σε όλες τις εφαρμογές μας. Τις επόμενες εβδομάδες, θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε το νέο εμπορικό σήμα στα προϊόντα και τα υλικά μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου, ενός νέου δικτυακού τόπου της εταιρείας.

Αυτή η αλλαγή του εμπορικού σήματος είναι ένας τρόπος για την καλύτερη επικοινωνία της δομής ιδιοκτησίας με τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας για να συνδεθούν, να μοιραστούν, να δημιουργήσουν κοινότητα και να αναπτύξουν το κοινό τους.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).