Το Drops έπιασε τα 25 εκατομμύρια χρήστες

Η εφαρμογή η οποία αποσκοπεί στην εκμάθηση ξένων γλωσσών με την μορφή παιχνιδιού, έπιασε τα 25 εκατομμύρια χρήστες στην πλατφόρμα της τόσο για κινητά όσο και για το web.

Drops

Το Drops, ένα παιχνίδι που προσπαθεί να σας μάθει ξένες γλώσσες, από ότι φαίνεται από την αποδοχή του κόσμου τα καταφέρνει μία χαρά. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έπιασε τα 25 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και έχει φτάσει σε έσοδα τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Το 2020, η εταιρεία Talinn, που εδρεύει στην Εσθονία, έχει σημειώσει αύξηση 7,5 εκατομμυρίων χρηστών και προβλέπεται να φτάσει τα 30 εκατομμύρια συνολικά μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο Ντάνιελ Φάρκας. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, τα ετήσια έσοδα θα πρέπει να φτάσουν τα 10 εκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 13 φορές από το 2017.

“Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι το Drops είναι ένα παιχνίδι, όχι ένα γλωσσικό μάθημα”, δήλωσε ο Φάρκας. “Η βασική εμπειρία είναι ένα παιχνίδι, με κίνητρα και ανταμοιβές”.

  Google Chrome 103 φορτώνει τις σελίδες ακόμα πιο γρήγορα

Η εφαρμογή διαθέτει μαθήματα πέντε λεπτών, όπου προσπαθείτε να απαντήσετε σωστά σε ερωτήσεις. Τα ερωτήματα του λεξιλογίου προφέρονται καθαρά και δυνατά από την εφαρμογή και μπορείτε να απαντήσετε φωνητικά.

Το Drops έκανε το ντεμπούτο του το 2015 και απογειώθηκε, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 900.000 λήψεις τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Εξακολούθησε να αναπτύσσεται και έτσι η εταιρεία ξεκίνησε μια εφαρμογή για Android το 2017. Η εταιρεία απασχολεί 23 άτομα, κυρίως διάσπαρτα σε όλη την Ευρώπη. Το Drops προσφέρει τώρα 42 γλώσσες μαζί με την Ελληνική και προσθέτει περίπου επτά γλώσσες το χρόνο.

Η εφαρμογή Drops είναι δωρεάν για πέντε λεπτά την ημέρα. Αλλά μπορείτε να αγοράσετε την premium εφαρμογή σε iOS και Android με 8,50 $ το μήνα χωρίς χρονικό όριο. Ο μέσος χρήστης το χρησιμοποιεί για περίπου επτά λεπτά την ημέρα.

Φυσικά δεν είναι το μοναδικό. Αντίστοιχα προγράμματα και με πολλούς χρήστες είναι τα και .

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


87  +    =  88