Το domain ebola.com πουλήθηκε έναντι $200.000

Η ιστοσελίδα ebola.com αγοράστηκε από εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ιατρική κάνναβη και θα φιλοξενήσει δεδομένα σχετικά με τον ιό Έμπολα, και όχι με χόρτα !!! 

Ebola-com-Gets-Sold-for-200-000-to-Medical-Cannabis-Company

Όλος ο κόσμος βρίσκεται σε έναν παροξυσμό λόγω του ιού Έμπολα, καθώς οι επιστήμονες εργάζονται για να παράγουν ένα εμβόλιο, ενώ κάποιοι άλλοι ψάχνουν ευκαιρίες για να βγάλουν χρήματα από αυτόν. Ένας έμπορας ιντερνετικών  ονομάτων (domains) πούλησε το .com σε μια εταιρεία ιατρικής κάνναβης.

Η εταιρεία Blue String Ventures, η οποία έχει στη κατοχή της περίπου 5.000 domains, συμπεριλαμβανομένου και του Ebola.com , δέχθηκε μία προσφορά να πουλήσει το με αντάλλαγμα $50,000 (40.000 €) σε μετρητά και 19.192 μετοχές της εταιρείας Cannabis sativa Inc, θυγατρική της Weed Growth Fund, μιας εταιρείας που προωθεί την ιατρική χρήση της κάνναβης.

Οι μετοχές της εταιρείας Cannabis sativa Inc από μόνες τους αξίζουν κοντά στα $170.000 (134.000 €). Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πρωταρχική αγορά του domain κόστισε $13,500 (10,600 €) το , αυτό σημαίνει ότι η String Ventures έβγαλε κέρδος 200.000 δολάρια (157.000 €) από την πώληση αυτή.

Η συμφωνία δεν είναι η πιο κερδοφόρα που είχε η συγκεκριμένη εταιρεία, ανάφερε εκπρόσωπος της  Blue String Ventures στη Huffington Post, σε σχέση μέ άλλες που έχει συνάψει, όπως για το LasVegasRealEstate.com και το PaydayLoans.com.

“Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι κάνουμε. Εμείς δεν αγοράζουμε domains ελπίζοντας να υπάρξει μια καταστροφή” δήλωσε ο Hood, μέτοχος της εταιρείας.

Φυσικά, στη εταιρεία ανήκει επίσης και το Birdflu.com, που μαζί με τον Έμπολα πρόκειται για δύο παθήσεις που έχουν φοβίσει κατά πολύ τον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή, η ιστοσελίδα φιλοξενεί ήδη πληροφορίες σχετικά με τον ιό Έμπολα.

 

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).