Έχετε laptop της HP με Windows 10? Αναβαθμίστε άμεσα

Η Microsoft και η HP κυκλοφόρησαν μια νέα που απευθύνεται σε laptop της HP που τρέχουν . Η νέα ενημέρωση ενεργοποιεί μία νέα δυνατότητα φόρτισης της ς, χωρίς οι χρήστες να χρειάζεται να κάνουν αλλαγές στο BIOS.

Με το update KB4583263 των Windows 10, η Microsoft αναφέρει ότι η HP θέλει να βελτιώσει την απόδοση της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή σας, ενεργοποιώντας έναν νέο αλγόριθμο φόρτισης. Το συγκεκριμένο update κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο σε φορητούς υπολογιστές HP. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε από την περιοχή ” Προαιρετικές ” στην εφαρμογή Ρυθμίσεις .

Όταν θα εγκαταστήσετε αυτήν την ενημέρωση, η HP λέει ότι θα ενεργοποιήσει μια λειτουργία που ονομάζεται “HP Battery Health Manager“. Αυτή η λειτουργία είναι μια ρύθμιση επιπέδου BIOS, διαθέσιμη για τις περισσότερες συσκευές HP και υποτίθεται ότι βελτιώνει τη  μπαταρία της συσκευής σας, αλλά αυτήν τη στιγμή είναι απενεργοποιημένη από προ σε ορισμένες διαμορφώσεις.

Η HP επίσης αναφέρει ότι αυτή η νέα ενημέρωση θα μετριάσει την έκθεση της μπαταρίας σας σε υψηλό στάδιο φόρτισης. Με άλλα λόγια, το HP Battery Health Manager θα βελτιστοποιήσει τη συμπεριφορά φόρτισης της μπαταρίας βάσει των προτύπων χρήσης ή των προτύπων φόρτισης. Η λειτουργία βασίζεται στον νέο αλγόριθμο της HP και έχει επίσης σχεδιαστεί για να αυξάνει τη ζωής της μπαταρίας σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν η συσκευή σας δεν υποστηρίζει το HP Battery Health Manager, δεν θα γίνουν αλλαγές, ακόμα κι αν εγκαταστήσετε το Windows Update. Επίσης, να θυμάστε ότι το Windows Update δεν κάνει αλλαγές στο BIOS.

Εάν δεν εφαρμόσετε την ενημέρωση σε υποστηριζόμενη συσκευή, η HP αναφέρει ότι μπορεί να οδηγήσει σε διόγκωση των μπαταριών και χημική γήρανση στις μπαταρίες ιόντων λιθίου.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral straight into your inbox!

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).