Έχουμε ωραίες γυναίκες, βότκα και φθηνό ρεύμα. Η Ρωσία τρολάρει την Ευρώπη

Η Ρωσία τρολάρει τη Ευρώπη με βίντεο στο Twitter. Ο χειμώνας έρχεται, μετακομίστε εδώ. έχουμε ωραίες γυναίκες, βότκα και φτηνό ρεύμα.

moscow red sqare

Ο “ψυχρός πόλεμος” μεταξύ Ρωσίας και Δύσης έφτασε μέχρι τα social media. Η Ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία με βίντεο που ανάρτησε στα Twitter, διαρκείας 53 δευτερολέπτων, τρολάρει την Δύση για τον χειμώνα που έρχεται και αναμένεται να φέρει πολλά προβλήματα στην ενέγεια.

Και ενώ ο πραγματικός πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας μαίνεται ακόμα και δεν αναμένεται να σταματήσει αν δεν έρθει ο χειμώνας, η Μόσχα προσπαθεί να αντιστρέψει τους όρους του παιχνιδιού με ένα άκρως σεξιστικό βίντεο που καλεί τον δυτικό κόσμο να μετακομίσει στη Ρωσία προτάσσοντας ως επιχειρήματα τις όμορφες γυναίκες, την βότκα, αλλά και την αντοχή στις κυρώσεις της Δύσης.

Το εν λόγω διαφημιστικό σποτ τιτλοφορείται ως “Time to move to Russia” (Ώρα για να μετακομίσετε στη Ρωσία”. Στο βίντεο απεικονίζεται η κουλτούρα και η ιστορία της Ρωσίας, με παιδιά που τρέχουν στα χωράφια, την ρωσική κουζίνα, την αρχιτεκτονική των πόλεων, το πολιτισμό (μπαλέτο), την φτηνή ζωή, τις παραδοσιακές αξίες, την φιλοξενία, μέχρι και τον Χριστιανισμό.

  Κύκλος ζωής των Windows 10

Κάποιοι από τους λόγους που προτείνει το βίντεο να μετακομίσουμε στη Ρωσία, είναι το φθηνό αέριο αλλά και «μια οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις».

Παράλληλα με τα παραπάνω που κάνουν την χώρα να φαίνεται αρκετά ελκυστική για μετανάστευση, αναφέρεται και η βότκα και οι ωραίες γυναίκες που μπορούν να περιμένουν οι πιθανοί μετανάστες.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Αναμένουμε την αντίστοιχη απάντηση της Δύσης …

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Russia,Ρωσία,Twitter

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  4  =  8