Η εφαρμογή Paint είναι στο Microsoft Store


Η Microsoft διέθεσε την εφαρμογή Paint στο Microsoft Store, και οι χρήστες μπορούν να την αποκτήσουν όπως και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή των Windows 10.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι η Paint θα κυκλοφορούσε στο Microsoft Store πριν από πολύ καιρό, αλλά δεν έχει αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, οπότε τα σημερινά νέα είναι σίγουρα μια μικρή έκπληξη.

Ωστόσο, η εφαρμογή Paint δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για λήψη από το Store, αν και έχει δημοσιευτεί.

Το στοίχημα της εφαρμογής Paint 3D

Το Windows 10 Creators Update ήρθε με την αντικατάσταση της εφαρμογής Paint με μια νέας γενιάς που ονομάζεται Paint 3D. Όμως η Paint 3D, δεν κατάφερε να προσελκύσει τους χρήστες που συνέχισαν να χρησιμοποιούν την κλασική Paint.

Όπως φαίνεται όμως η Microsoft που παρακολουθεί το τι συμβαίνει, αποφάσισε να σταματήσει με την προεγκατάσταση της Paint 3D, στα Windows 10.

“Το 3D Viewer και το Paint 3D δεν θα είναι πλέον προεγκατεστημένα σε καθαρές εγκαταστάσεις των τελευταίων εκδόσεων του καναλιού Insider Preview. Και οι δύο εφαρμογές θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες στο Store και θα παραμείνουν στη συσκευή σας μετά από ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος. Έτσι, εάν αναβαθμίσατε τον υπολογιστή σας όπως συνήθως, αυτές οι εφαρμογές δεν θα φύγουν από την λίστα εφαρμογών σας”, αναφέρει η Microsoft.

Με άλλα λόγια, εκτός από την κλασική εφαρμογή Paint, θα δούμε και την εφαρμογή Paint 3D στο Microsoft Store, κάποια στιγμή.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news