Επιδρομή των αρχών στους servers της Hydra (dark web)

Οι γερμανικές αρχές σταμάτησαν τους servers της Ρώσικης ναρκοαγοράς στο darknet . Κατασχέθηκαν Bitcoin αξίας 25,2 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Ομοσπονδιακή Αστυνομία Εγκλήματος της Γερμανίας (BKA):

hydra

Η Hydra ήταν μια μεγάλη αγορά στο που χρησίμευε σαν κόμβος για την διανομή ναρκωτικών, κλεμμένων πιστωτικών καρτών, πλαστών χαρτονομισμάτων, πλαστών εγγράφων και πολλών άλλων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Η αγορά απευθυνόταν κυρίως σε εγκληματίες της Ρωσίας και των γύρω χωρών. Οι έμποροι που συνδεόταν στον ιστότοπο, έσπρωχναν ναρκωτικά σε όλη την περιοχή κρύβοντάς τα σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες παραλαβής που είχαν μαρκαριστεί (geo-tagged) με GPS.

Μετά το κλείσιμο των servers που είχαν σαν έδρα τη Γερμανία, οι αρχές ξεκίνησαν άμεσα μια έρευνα για τους “αγνώστους διαχειριστές” της Hydra, τους οποίους υποπτεύονται ότι πουλούσαν ναρκωτικά και εμπλέκονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Οι γερμανικές αρχές αναφέρουν ότι ερευνούν την αγορά με τη βοήθεια των ΗΠΑ από τον Αύγουστο του 2021, αλλά και ότι δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις.

  Advanced Port Scanner 2.5.3869

Να αναφέρουμε ότι η διάσημη Ρώσικη ναρκοαγορά Hydra, επιδίωξε κάποια στιγμή να συγκεντρώσει 146 εκατομμύρια δολάρια, πωλώντας Bitcoin tokens, σύμφωνα με το CoinDesk.

Τα κεφάλαια που θα συνέλεγε από την αρχική προσφορά του Hydra (ICO), ήθελε να τα χρησιμοποιήσει για την επέκταση των δραστηριοτήτων της ναρκοαγοράς σε παγκόσμια κλίμακα.

hydra,Dark Web

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).