Επιτέλους Windows 10 με σημαντικές ενημερώσεις μία φορά το χρόνο

Η Microsoft άρχισε να διαθέτει τα Windows 10 της έκδοσης 21H2 (November 2021 Update) σε όλους. Η νέα ενημέρωση δυνατοτήτων μπορεί να εγκατασταθεί από χρήστες που τρέχουν την έκδοση 2004 ή κάποια νεότερη.

Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε και ένα νέο ρυθμό ενημερώσεων για τα Windows 10.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, τα Windows 11 θα ακολουθούν ένα ετήσιο ρυθμό ενημερώσεων, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες θα λαμβάνουν σημαντικές ενημερώσεις μία φορά το χρόνο.windows 10

Με την έκδοση 21H2 (November 2021 Update), η Microsoft επιβεβαίωσε την έναρξη ενός νέου ρυθμού ενημερώσεων και για το λειτουργικό σύστημα των Windows 10.

Όπως τα Windows 11, τα Windows 10 θα λαμβάνουν σημαντικές ενημερώσεις μία φορά το χρόνο αντί για κάθε έξι μήνες. Η Microsoft θα υιοθετήσει τον ρυθμό μια φορά το χρόνο για τις ενημερώσεις των Windows 10, όπως το κάνει η Apple με το macOS. Αυτό θα εξασφαλίσει λιγότερα προβλήματα και καλύτερη συνολική εμπειρία για τους χρήστες, ειδικά τους διαχειριστές IT.

  Windows 10 επιδιορθώθηκε το σφάλμα NTFS

Ελπίζουμε ότι αυτός ο νέος ρυθμός ενημερώσεων θα εξασφαλίσει περισσότερη ποιότητα για τους χρήστες των Windows 10, που δεν προλαβαίνουν να ανακαλύπτουν σφάλματα.

Έτσι η επόμενη σημαντική ενημέρωση λειτουργιών των Windows 10 θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022 και θα μπορούσε να ονομάζεται October 2022 Update ή November 2022 Update. Ταυτόχρονα, τα Windows 11 θα λάβουν επίσης μια νέα ενημέρωση λειτουργιών, με την κωδική ονομασία “22H2”, αλλά αυτή η ενημέρωση χαρακτηριστικών θα συμπεριλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις.

“Η επόμενη ενημέρωση λειτουργιών των Windows 10 έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τουλάχιστον μία έκδοση των Windows 10 έως τις 14 Οκτωβρίου του 2025”, αναφέρει η Microsoft.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Windows 10,ενημερώσεις μία φορά το χρόνο,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


3  +  5  =