Νέος Media Player για Windows 11


Η Microsoft συνεχίζει την αναβάθμιση των αρχαίων εφαρμογών στα Windows 11. Μετά την κυκλοφορία των επανασχεδιασμένων εργαλείων Clock, Photos, και Snipping Tool, η Microsoft φέρνει ένα νέο Media Player για τους Windows Insiders. Η νέα είναι διαθέσιμη για δοκιμές στο κανάλι Dev.

Η νέα εφαρμογή Media Player για Windows 11 θα αντικαταστήσει την παλιά με μια σημαντική ενημέρωση της εφαρμογής Groove Music.

Η Microsoft θέλει επίσης η νέα εφαρμογή να αντικαταστήσει το κλασικό Windows Media Player, αν και το τελευταίο θα παραμείνει διαθέσιμο στον φάκελο με τα Εργαλεία των Windows για αρκετό καιρό.playback music

Η Microsoft θεωρεί ότι σε πολλούς αρέσουν οι παλαιού τύπου εφαρμογές των Windows και για αυτόν τον λόγο, η εταιρεία αποφάσισε να διατηρήσει το παλιό Paint μαζί με το Windows Media Player.

Το Media Player για Windows 11 σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή μιας καθολικής εφαρμογής για αναπαραγωγή και διαχείριση της μουσικής και των βίντεο. Οι τρέχουσες σταθερές εκδόσεις των Windows 10 και 11 διαθέτουν ξεχωριστές εφαρμογές για την μουσική (Groove Music) και το βίντεο (Movies and TV).

Εκτός από την ενοποίηση δύο εφαρμογών σε μία, το νέο Media Player φέρνει ένα μοντέρνο περιβάλλον χρήστη. Η προβολή για την αναπαραγωγή μουσικής εμφανίζει το εξώφυλλο του άλμπουμ αλλά και πρόσθετες φωτογραφίες του καλλιτέχνη.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης και το CompactView που σας επιτρέπει να διατηρείτε ένα μικρό παράθυρο αναπαραγωγής πάνω από άλλες εφαρμογές.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η νέα εφαρμογή Media Player για τα Windows 11 είναι μια δημόσια προεπισκόπηση, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια σφάλματα.

Η Microsoft γνωρίζει ήδη ένα σφάλμα που εμποδίζει την αναπαραγωγή από δίκτυα, καθώς και σφάλματα που ενδέχεται να επηρεάσουν την επεξεργασία των μεταδεδομένων ενός άλμπουμ, ή την ταξινόμηση του περιεχομένου μιας βιβλιοθήκης που περιέχει κομμάτια με τονισμένους χαρακτήρες.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news