Essential NetTools 4.4 Build 302 δωρεάν για όλους

Το Essential NetTools είναι ένα σύνολο εργαλείων σάρωσης δικτύου. Προσφέρουν ασφάλεια σε χρήστες και διαχειριστές αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση δικτύων και την παρακολούθηση των συνδέσεων δικτύου του υπολογιστή σας. Είναι ένας ελβετικός σουγιάς για όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα ισχυρό κιτ εργαλείων δικτύου για καθημερινή χρήση.

essential nettools

Περιλαμβάνει:

NetStat: εμφανίζει μια λίστα με τις εισερχόμενες και εξερχόμενες συνδέσεις δικτύου του υπολογιστή σας. Συμπεριλαμβάνει πληροφορίες για τις ανοιχτές θύρες TCP και , τη διεύθυνση IP και τις καταστάσεις σύνδεσης. Αυτό που το κάνει διαφορετικό από άλλα βοηθητικά προτα NetStat είναι η δυνατότητα αντιστοίχισης ανοιχτών θυρών με την εφαρμογή που τις .

NBScan: ένας ισχυρός και γρήγορος σαρωτής NetBIOS. Το NBScan μπορεί να σαρώσει ένα δίκτυο εντός μιας δεδομένης περιοχής διευθύνσεων IP και να εμφανίσει υπολογιστές που χρησιμοποιούν κοινούς π NetBIOS, καθώς και πίνακες ονομάτων και διευθύνσεις MAC.

Σε αντίθεση με το τυπικό nbtstat που παρέχεται από τα Windows, αυτό το εργαλείο παρέχει γραφική διεπαφή χρήστη και εύκολη διαχείριση του αρχείου lmhosts. Διαθέτει παράλληλη σάρωση που επιτρέπει τον έλεγχο ενός δικτύου κατηγορίας C σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το NBScan μπορεί να διευκολύνει εργασίες ρουτίνας που εκτελούνται συχνά από ενοποιητές συστημάτων, διαχειριστές και αναλυτές.

PortScan: ένας προηγμένος σαρωτής θυρών TCP που σας επιτρέπει να σαρώσετε το δίκτυό σας για ενεργές θύρες. Αυτό το εργαλείο διαθέτει συμβατικές και stealth λειτουργίες σάρωσης.

HostAlive: ένα εργαλείο παρακολούθησης δικτύου που ελέγχει περιοδικά εάν ένας κεντρικός υπολογιστής είναι ζωντανός (Alive) και εκτελεί υπηρεσίες δικτύου, όπως HTTP ή FTP.

EmailVerify: ελέγχει εάν μια διεύθυνση e-mail είναι έγκυρη επικοινωνώντας με τον αντίστοιχο διακομιστή αλληλογραφίας μέσω SMTP.

Shares: παρακολουθεί και καταγράφει τις εξωτερικές συνδέσεις στους κοινόχρηστους π του υπολογιστή σας, εμφανίζει τοπικά κοινόχρηστα στοιχεία, καθώς και ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο σύνδεσης με απομακρυσμένους πόρους.

SysFiles: ένας βολικός επεξεργαστής για τα πέντε σημαντικά αρχεία του συστήματος: υπηρεσίες, πρωτόκολλο, δίκτυα, κεντρικοί υπολογιστές και lmhosts.

NetAudit (Εργαλείο ελέγχου NetBIOS): σας επιτρέπει να τρέξετε διάφορους ελέγχους ασφαλείας στο δίκτυό σας ή/και σε μεμονωμένους υπολογιστές που προσφέρουν την υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων NetBIOS. Αυτό το εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε πιθανά ελαττώματα ασφαλείας.

RawSocket: σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συνδέσεις χαμηλού επιπέδου TCP και UDP για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη δοκιμή διαφορετικών υπηρεσιών δικτύωσης. Η πολύχρωμη και βολική διεπαφή το καθιστούν εξαιρετικό εργαλείο για κάθε διαχειριστή δικτύου ή προγραμματιστή.

WiFiMan: εμφανίζει ασύρματους προσαρμογείς που είναι εγκατεστημένοι σε ένα υπολογιστή, παραθέτει τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα προφίλ σύνδεσης.

και Ping: αυτά τα γνωστά βοηθητικά προγράμματα διαθέτουν προσαρμόσιμες επιλογές και μια βολική αποτελεσμάτων που σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε το Διαδίκτυο και να αντιμετωπίσετε προβλήματα συνδεσιμότητας.

NSLookup: σας επιτρέπει να μετατρέψετε διευθύνσεις IP σε ονόματα κεντρικών υπολογιστών και αντίστροφα, να αποκτήσετε aliases και να τρέξετε προηγμένα DNS queries, όπως MX ή CNAME.

IPBlackList: ελέγχει εάν οι διευθύνσεις IP περιλαμβάνονται σε διάφορες μαύρες λίστες διευθύνσεων IP: βάσεις δεδομένων SPAM, ανοιχτοί διακομιστές μεσολάβησης και αναμετάδοσης αλληλογραφίας, κ.λπ. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να καταλάβετε γιατί μια δεδομένη διεύθυνση IP απορρίπτεται από ορισμένους πόρους δικτύου, όπως τους διακομιστές αλληλογραφίας.

ProcMon: εμφανίζει τη λίστα των διεργασιών που τρέχουν με πλήρεις πληροφορίες για τη θέση του προγράμματος, τον κατασκευαστή, το αναγνωριστικό διεργασίας και τις φορτωμένες μονάδες. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να προβάλετε στατιστικά στοιχεία χρήσης της CPU, να αναγνωρίσετε κρυφές , να “σκοτώσετε” τις τρέχουσες διεργασίες και να διαχειριστείτε τη χρήση των πόρων του υπολογιστή σας πιο αποτελεσματικά.

SNMPAudit: Προηγμένος σαρωτής συσκευών SNMP. Σας επιτρέπει να εντοπίζετε συσκευές SNMP σε ένα επιλεγμένο τμήμα δικτύου γρήγορα και να λαμβάνετε προσαρμόσιμη δειγματοληψία δεδομένων για καθεμία από τις συσκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα ς SNMP για να εξετάσετε λεπτομερώς μια συσκευή.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δημιουργία αναφορών σε μορφές HTML, κειμένου και οριοθετημένες με κόμματα. Γρήγορη κοινή χρήση διευθύνσεων IP μεταξύ διαφορετικών εργαλείων. Γεωγραφική τοποθεσία διεύθυνσης IP. Ένα ολοκληρωμένο παράθυρο περίληψης συστήματος, και μια πολύ προσαρμόσιμη διεπαφή.

Κατεβάστε τα εργαλεία

Περισσότερα

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!
essential nettools download,essential nettools,essential nettools free download,nettools,nettools download,iguru

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).