Νέο χαρακτηριστικό bookmarking στο Facebook


Τι συμβαίνει όταν είστε στο , θέλετε να διαβάσετε μια ενδιαφέρουσα δημοσίευση αλλά βιάζεστε; Γνωρίζετε ότι αν φύγετε η δημοσίευση θα χαθεί στο σας, ειδικά αν έχετε πολλούς φίλους. Το Faceboοk για αυτό ακριβώς τον λόγο, ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό. Το χαρακτηριστικό “Αποθήκευση” ή “Save” για σας που το χρησιμοποιείτε στην Αγγλική, θα αποθηκεύει τις ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις για να τις διαβάσετε αργότερα. Ένα είδος δηλαδή.

facebook save

Σήμερα, το Faceboοk ανακοίνωσε το χαρακτηριστικό Αποθήκευση για το Web αλλά και για τις κινητές . Το νέο χαρακτηριστικό λειτουργεί σαν σελιδοδείκτης για κάτι που σας ενδιαφέρει όπως συνδέσεις, μέρη, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και μουσική. Τα αποθηκευμένα στοιχεία μπορούν να προσεγγιστούν αργότερα για προβολή στο Web ή στην κινητή συσκευή σας. Επιπλέον, θα μπορείτε να μοιραστείτε οποιαδήποτε στοιχεία έχετε αποθηκεύσει με τους φίλους σας.

Για να έχετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα στοιχεία, απλά κάντε κλικ στο “Αποθηκευμένα” στην αριστερή πλευρά του News Feed σας. Στο κινητό σας κάντε κλικ στην καρτέλα περισσότερα. Τα αποθηκευμένα στοιχεία μπορούν να οργανωθούν ανά κατηγορία και να αρχειοθετηθούν. Εάν αποθηκεύσετε κάτι και το ξεχάσετε, το Faceboοk θα σας ειδοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα.

  Facebook WES World, το παράλληλο σύμπαν του Facebook

Το νέο χαρακτηριστικό θα αρχίσει να εμφανίζεται στο , iOS και στο Web τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  18  =  22