Το Facebook ξοδεύει ένα σωρό χρήματα για τα ζωντανά βίντεο

Το φαίνεται ότι έχει επενδύσει πραγματικά σοβαρά πάνω στο ζωντανό βίντεο. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η εταιρεία θα δαπανήσει πάνω από $50 εκατομμύρια δολάρια μέσω συμβάσεων με προσωπικότητες και εκδότες για να διαφημίσουν τα ζωντανά βίντεο μέσα στον επόμενο χρόνο.

mentionsls1 facebook

Τα υψηλότερα συμβόλαια είναι με τις εταιρείες BuzzFeed, New York Times και , οι οποίες συνολικά θα εισπράξουν 3 εκατομμύρια δολάρια για μια περίοδο από το Μάρτιο έως το Μάρτιο του . Στον χορό των διαφημίσεων έχουν εισέλθει και διάφορες προσωπικότητες όπως οι Kevin Hart, Gordon Ramsey, και Deepak Chopra.

Αν και οι περισσότεροι εκδότες ήδη χρησιμοποιούν τις live μεταδόσεις μέσω του Facebook από μόνοι τους, η εταιρεία θέλει σαφώς να δημιουργήσει κίνητρα για να παράγουν ποιοτικό περιεχόμενο. Περισσότερες live μεταδόσεις σημαίνει περισσότερα άτομα που ασχολούνται ενεργά στο κοινωνικό δίκτυο.

Προς το παρόν το Facebοοk προωθεί το νέο χαρακτηριστικό αλλά μόλις πιάσει τον στόχο που έχουν θέσει θα δείτε τον ερχομό των διαφημίσεων μέσα από αυτά. Σε ελεύθερη αγορά ζούμε άλλωστε και τα έξοδα πρέπει κάποια στιγμή να καλυφθούν και με κέρδος.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).