By giorgos | Published on 27-05-2022 10:44 | Categories: news
Μέχρι και χθες μπορούσατε να επιλέξετε ορισμένους φίλους σας σαν έμπιστες επαφές (trusted contacts), σε περίπτωση που χάνατε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook.
Οι φίλοι που μπορούσατε να επιλέξετε είχαν τη δυνατότητα να σας στείλουν ένα κωδικό ανάκτησης με μια ειδική διεύθυνση URL, για να μπορέσετε να συνδεθείτε και πάλι στον λογαριασμό σας.
Δες περισσότερα άρθρα του iGuRu.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google.
Αυτό μέχρι χθες, γιατί σήμερα το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να καταργήσει την συγκεκριμένη λειτουργία.
Η help σελίδα τους αναφέρει
Οι έμπιστες επαφές θα καταργηθούν σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι που έχετε επιλέξει δεν θα μπορούν πλέον να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στο Facebook αν χάσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας.