Το Facebook κυκλοφορεί το Messenger.com για μηνύματα στο web

Το Facebook αναβαθμίζει το Messenger και το βγάζει στο web browser σας. Από σήμερα το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο θα χρησιμοποιεί ένα νέο domain name μόνο για την υπηρεσία μηνυμάτων του.

Το Μessenger.com είναι online σαν ειδική διεπαφή συνομιλιών. Μόλις κυκλοφόρησε σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά είναι ακόμα μόνο στα αγγλικά και παρέχει οδηγίες χρήσης. Το Facebook αναφέρει ότι θα προσθέσει σύντομα υποστήριξη για περισσότερες γλώσσες.messenger desktop

Φυσικά θα μπορείτε ακόμα να στείλετε μηνύματα από το Facebook.com, αλλά το Μessenger.com θα μπορούσε να γίνει ένα αγαπημένο site για αυτούς που χρησιμοποιούν το Facebook μόνο για να κάνουν chat με τους φίλους, και δεν τους ενδιαφέρει και τόσο πολύ το κοινωνικό περιεχόμενο-χάος της κύριας ιστοσελίδας.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η “ειδική desktop υπηρεσία μηνυμάτων” είναι “συμβατή με όλες τις εφαρμογές Messenger για κινητά”.

Η ιστοσελίδα Μessenger θα διαθέτει ένα παράθυρο συνομιλιών στα δεξιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της κινητής εφαρμογής από εδώ, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων ήχου και βίντεο, τα stickers, και αποστολή ή παραλαβή φωτογραφιών. Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιήσετε αγορές σύμφωνα με την εταιρεία, ή να λάβετε και να στείλετε χρήματα με την νέα προσθήκη του χαρακτηριστικού peer to peer payments.

Από την ίδια σελίδα, οι προγραμματιστές μπορούν να πάρουν οδηγίες για το πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν το API ενσωματώνοντάς το στις εφαρμογές ή στις ιστοσελίδες τους.

Μένει να δούμε αν το κοινωνικό δίκτυο θα κυκλοφορήσει και μια εφαρμογή για υπολογιστές, καθιερώνοντας με αυτόν τον τρόπο μια εντελώς αυτόνομη υπηρεσία, που όμως για να λειτουργήσει θα χρειάζεται ένα λογαριασμό στο Facebook.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.107 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).