Το Facebook Messenger έχει νυκτερινή λειτουργία

Τον Μάρτιο, το Messenger σας παρείχε ένα κολπάκι, όπου αν στέλνατε ένα με την ημισέληνο σε ένα φίλο σας τότε η οθόνη σας γύρναγε σε νυκτερινή λειτουργία.

Messenger

Από χθες και για όλο τον κόσμο, προστέθηκε στις ρυθμίσεις του Messenger το κουμπί νυκτερινής λειτουργίας, για να μπορείτε να μαυρίζετε την οθόνη σας όποτε θέλετε.

Η νυκτερινή λειτουργία ή αλλιώς “ mode”, αλλάζει την οθόνη στο Messenger, διώχνοντας το άσπρο και ίσως ενοχλητικό φόντο και κάνοντας το μαύρο. Θεωρητικά είναι πιο ξεκούραστο στο μάτι και με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Για να γυρίσετε την οθόνη του σας στην νυκτερινή λειτουργία, πατήστε στη φωτογραφία του προφίλ σας μέσα στην εφαρμογή. Θα μπείτε στις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας. Στη συνέχεια, και στην πάνω μεριά του μενού, θα δείτε έναν διακόπτη με την ένδειξη “Νυκτερινή λειτουργία”. Πιέστε το και η οθόνη θα μαυρίσει.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα, που ανακοινώθηκε χθες, βρίσκεται σε εξέλιξη παράδοσης, προς τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Εάν δεν μπορείτε να το δείτε, ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε την εφαρμογή, καθώς στην Ελλάδα έχει ήδη έρθει.

  Facebook, Instagram, WhatsApp ετοιμάζουν λειτουργίες επί πληρωμή

Το Facebook σημειώνει ότι μπορείτε ακόμα να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία, στέλνοντας απλά ένα emoji με το φεγγάρι στους φίλους σας. Αυτή η επιλογή παραμένει για τους κολλημένους φίλους των . Αλλά για όλους τους άλλους, καλύτερα να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  67  =  68