Το Messenger σάς επιτρέπει πλέον να αναιρείτε μηνύματα με το unsend


Το Facebook ξετυλίγει το χαρακτηριστικό unsend στο Messenger, με το οποίο μπορείτε να αναιρείτε την παράδοση ήδη απεσταλμένων μηνυμάτων. Η λειτουργία έχει ήδη δοθεί σε χρήστες ορισμένων χωρών.

Την συγκεκριμένη λειτουργία την είχε υποσχεθεί το Facebook για το Messenger πριν από επτά μήνες, όταν τότε είχε αποσύρει κρυφά, ορισμένα ιδιωτικά μηνύματα που είχε στείλει παλαιότερα ο διευθύνων σύμβουλος του Mark Zuckerberg . Τις τελευταίες εβδομάδες, εμφανίστηκαν στιγμιότυπα οθόνης του νέου χαρακτηριστικού, αλλά μόνο στις χώρες Κολομβία, Πολωνία, Βολιβία και Λιθουανία. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Με την νέα δυνατότητα unsend μπορείτε να καταργήσετε ένα μήνυμα από τα εισερχόμενα των παραληπτών εντός 10 λεπτών από την αποστολή του. Μετά από αυτό το χρονικό όριο, μπορείτε ακόμα να διαγράψετε το μήνυμα από το παράθυρό σας, αλλά θα παραμείνει στα εισερχόμενα των παραληπτών.

Αλλά ακόμα και μετά τη διαγραφή ενός μηνύματος, το Facebook θα τη διατηρήσει λίγο περισσότερο για να ελέγξει ότι δεν υπάρχει κατάχρηση της υπηρεσίας.

Το Facebook, επίσης, φαίνεται ότι εργάζεται πάνω σε συναφή χαρακτηριστικά, όπως την δυνατότητα να ορίσετε μηνύματα ή chat logs που θα λήγουν μετά από μια σημαντική χρονική περίοδο. Παρόλο που αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε πράγματι να είναι χρήσιμο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας, το Facebook πρέπει επίσης να διασφαλίσει ότι δεν προωθεί τον εκφοβισμό.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news