Το Messenger σάς επιτρέπει πλέον να αναιρείτε μηνύματα με το unsend

Το ξετυλίγει το χαρακτηριστικό στο Messenger, με το οποίο μπορείτε να αναιρείτε την παράδοση ήδη απεσταλμένων μηνυμάτων. Η λειτουργία έχει ήδη δοθεί σε χρήστες ορισμένων χωρών.

Την συγκεκριμένη λειτουργία την είχε υποσχεθεί το Facebook για το Messenger πριν από επτά μήνες, όταν τότε είχε αποσύρει κρυφά, ορισμένα ιδιωτικά μηνύματα που είχε στείλει παλαιότερα ο διευθύνων σύμβουλος του Mark Zuckerberg . Τις τελευταίες εβδομάδες, εμφανίστηκαν στιγμιότυπα οθόνης του νέου χαρακτηριστικού, αλλά μόνο στις χώρες Κολομβία, Πολωνία, Βολιβία και Λιθουανία. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Με την νέα δυνατότητα unsend μπορείτε να καταργήσετε ένα μήνυμα από τα εισερχόμενα των παραληπτών εντός 10 λεπτών από την αποστολή του. Μετά από αυτό το χρονικό όριο, μπορείτε ακόμα να διαγράψετε το μήνυμα από το παράθυρό σας, αλλά θα παραμείνει στα εισερχόμενα των παραληπτών.

Αλλά ακόμα και μετά τη διαγραφή ενός μηνύματος, το Facebook θα τη διατηρήσει λίγο περισσότερο για να ελέγξει ότι δεν υπάρχει κατάχρηση της υπηρεσίας.

  Rufus επιδιορθώθηκε το σφάλμα στο Fido script

Το Facebook, επίσης, φαίνεται ότι εργάζεται πάνω σε συναφή χαρακτηριστικά, όπως την δυνατότητα να ορίσετε μηνύματα ή που θα λήγουν μετά από μια σημαντική χρονική περίοδο. Παρόλο που αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε πράγματι να είναι χρήσιμο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας, το Facebook πρέπει επίσης να διασφαλίσει ότι δεν προωθεί τον εκφοβισμό.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  88  =  93