Τι μπορείς να πάθεις αν πας σινεμά φορώντας Google Glass

To να φοράει κάποιος Google Glass μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικίνδυνο, ειδικά αν παρακολουθεί μια ταινία. Ο ήρωας της ιστορίας που διεξάχθηκε στο Columbus του Ohio, παρακολουθούσε μια ταινία φορώντας τα Google Glass του απενεργοποιημένα, αφού τα χρειαζόταν μόνο για τους φακούς τους, λόγω προβλημάτων όρασης. Ενώ παρακολουθούσε με ενδιαφέρον την ταινία Jack Ryan: Recruit, κάποιος τον τράβηξε απότομα. Του συστήθηκε σαν Ομοσπονδιακός και του ανέφερε ότι δεν είναι υπό κράτηση, αλλά θα έπρεπε να τον ακολουθήσει για μία “εθελοντική συνέντευξη.” 

Google-Glass

Κατά τη της “εθελοντικής συνέντευξης,” ο ήρωας μας κατάλαβε ότι τον κατηγορούσαν ούτε λίγο ούτε πολύ, για , καθώς οι Ομοσπονδιακοί υποψιαζόταν ότι κατέγραφε την ταινία χρησιμοποιώντας τα Google Glass.
Η ανάκριση ίσως συνεχιζόταν ακόμα, αν κάποιος από τους Ομοσπονδιακούς δεν είχε την ιδέα να συνδέσει τα γυαλιά σε έναν για να δει τα . Όταν δεν βρήκαν τίποτα άλλο εκτός από φωτογραφίες στη συσκευή του, οι πράκτορες του FBI του ανέφεραν ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση. Ο ιδιοκτήτης του κινηματοθέατρου AMC μάλιστα, γύρισε πίσω στον ήρωα μας, το αντίτιμο του εισιτήριου του. Σύμφωνα με το Torrentfreak o παθών φέρεται να δήλωσε:

” Ήθελαν να ξέρουν ποιος είμαι, που ζω, που εργάζομαι, πόσους υπολογιστές έχω στο , γιατί καταγράφω την ταινία, που θα δώσω την εγγραφή και πολλά, άλλα. Οι ερωτήσεις δεν σταματούσαν, τα ρωτούσαν ξανά και ξανά και ξανά.”

Οι πράκτορες φυσικά ήταν μες την παράνοια. Παρόλο που τα Google Glass ήταν απενεργοποιημένα ο ιδιοκτήτης τους δεν επιτρεπόταν να τα αγγίξει από το φόβο ότι θα “διαγράψει τα στοιχεία.”
Η υπόθεση τελείωσε περίπου 3,5 ώρες μετά την έναρξη της ταινίας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).