Ο διαχειριστής αρχείων Android της Google υποστηρίζει και μονάδες USB

Ο διαχειριστής αρχείων της για συσκευές , δηλαδή το by Google, υποστηρίζει πλέον την δυνατότητα διαχείρισης και μονάδων USB που τυχόν έχετε συνδέσει στο τηλέφωνό σας.

Android

Το Files by Google ( πρώην Files ) είναι μία χρήσιμη, επίσημη εφαρμογή διαχείρισης των αρχείων στο Android τηλέφωνό σας, που μέχρι πρότινος είχε ένα προφανή περιορισμό: δεν μπορούσατε να μεταφέρετε αρχεία σε ένα συνδεδεμένο φυσικό χώρο αποθήκευσης πέρα ​​από το ίδιο το τηλέφωνο.

Όμως με την νέα έκδοση του προγράμματος η Google εισάγει την υποστήριξη για εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο μέσω του USB On-the-Go. Αν θέλετε να αφαιρέσετε φωτογραφίες, να μεταφέρετε κλπ σε μία εξωτερική συσκευή, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

Η ενημερωμένη έκδοση σάς επιτρέπει επίσης να δείτε ολόκληρες τις δομές φακέλων για αποθήκευση τόσο στη συσκευή όσο και αυτής. Δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την ανίχνευση ενός αρχείου σε μια ασυνήθιστη τοποθεσία ή τη μετακίνηση σε έναν συγκεκριμένο φάκελο. Με απλά λόγια, το πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων για Android της Google, με 50 εκατομμύρια , έγινε ακόμα πιο ευέλικτο και α δε το έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας αξίζει να του ρίξετε μία ματιά. Δεν περιέχει διαφημίσεις.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


36  +    =  45