Ακυρώθηκε ο Firefox 64.0 για το Android, έρχεται ο 64.0.1

Η Mozilla ακύρωσε το Firefox 64.0 Stable για το Android, εξαιτίας ενός σφάλματος συντριβής που ανακάλυψε. Στην θέση του σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Firefοx 64.0.1 εντός αυτής της εβδομάδας.

Το Mozilla κυκλοφόρησε χθες τον Firefox 64.0 σαν stable έκδοση. Συνήθως, αυτό σημαίνει ότι η νέα έκδοση του Firefοx είναι διαθέσιμη για όλα τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα, για επιτραπέζιους υπολογιστές και για το Android.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Firefοx δεν είχε επιτυχία στο Android. Οι χρήστες του Firefοx που τρέχουν το πρόγραμμα περιήγησης σε συσκευές Android ενδέχεται να έχουν παρατηρήσει ότι το Mozilla δεν απελευθέρωσε αντίστοιχα την ενημερωμένη έκδοση 64.0 για αυτούς.

Ένας γρήγορος έλεγχος στην καταχώριση του Firefox στο Google Play επιβεβαιώνει ότι παρέμεινε ακόμα στην έκδοση 63.0.2 με τελευταία ενημέρωση στις 7 Νοεμβρίου 2018. Τα νεότερα είναι ότι η Mozilla, σύμφωνα με μια λίστα με σφάλματα στο Bugzilla.Mozilla, αποφάσισε να ακυρώσει την αναβάθμιση για το Android, λόγω ενός σφάλματος κατάρρευσης.

  FlightGear 2018.2.1 δωρεάν εξομοιωτής πτήσεων

H εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει το Firefοx 64.0.1, αυτήν την εβδομάδα και να το διανείμει ως νέα έκδοση του Firefox σε όλες τις συσκευές που εκτελούν σταθερές εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης. Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί και από το Mozilla Wiki.

Με άλλα λόγια, το Firefox 64.0 παραλείπεται και δεν θα κυκλοφορήσει για το Android. Το Firefox 64.0.1 δεν θα κυκλοφορήσει για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών αλλά μόνο για το Android. Αν δημιουργηθεί μια δευτερεύουσα ενημέρωση για όλους, θα έχει πιθανώς το νούμερο 64.0.2.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  2  =