Το Flappy Bird επιστρέφει τον Αύγουστο

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα παιχνίδια που κυκλοφόρησε ποτέ να χτυπήσει στο , το επιστρέφει. Ο δημιουργός του Dong Nguyen που το απέσυρε γιατί η δημοτικότητα του παιχνιδιού, κατάστρεψε την ησυχία του αλλά και την ησυχία αυτών που το έπαιζαν, ανέφερε στο ότι το Flappy Bird θα επιστρέψει αλλά θα είναι λιγότερο εθιστικό αυτή τη φορά και ότι θα έχει ένα multiplayer mode.
flappy bird

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία του: το παιχνίδι έγινε πολύ δημοφιλές και πάρα πολλοί απέκτησαν την εμμονή της υψηλότερης βαθμολογίας. Αρκετοί εθίστηκαν και άφηναν πίσω την ζωή τους για να αφοσιωθούν στο παιχνίδι. Βλέποντας τη ζημιά που είχε προκαλέσει το παιχνίδι (οι διαπληκτισμοί έδιναν και έπαιρναν και όλοι κατηγορούσαν τον δημιουργό του παιχνιδιού), αποφάσισε να το αποσύρει από το App Store.

Η Kelly Evans του CNBC έγραψε στο Twitter, “Dong Nguyen: το Flappy Bird έρχεται πίσω. Με Multiplayer τον Αύγουστο.”

[tweet_embed =466682487343939584] Στη συνέχεια, το δίκτυο ανέφερε ότι το Flappy Bird 2 θα είναι λιγότερο εθιστικό, κάτι το οποία μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο ευχάριστο, ως εκ τούτου, λιγότερο επικερδή για τον Nguyen. Ωστόσο, μετά τα υπερβολικά μεγάλα που εισέπραττε από το πρώτο παιχνίδι (50.000 τη μέρα), δεν θα πρέπει να πιέζεται οικονομικά.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


6  +  3  =