Στις 23 Ιανουαρίου τα αποτελέσματα για τις εκρήξεις του Galaxy Note 7


H διακοπή της κυκλοφορίας των Galaxy Note 7 της Samsung ήταν μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες ασφάλειας προϊόντων στην ιστορία της τεχνολογίας, και τα πραγματικά αιτία των εκρήξεων που παρατηρήθηκαν στις συσκευές είναι ακόμα άγνωστα.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση, η Samsung θα κυκλοφορήσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της στις 23 Ιανουαρίου.

Σε ακριβώς μια εβδομάδα από σήμερα, η Samsung θα δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα της εκτεταμένης δημόσιας έρευνά της, σύμφωνα με το Reuters. Νωρίτερα αυτό το μήνα, υπάλληλοι της εταιρείας ανέφεραν ότι τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά πριν από το τέλος του Ιανουαρίου, ενώ η νέα δημοσίευση αναφέρει ότι η Samsung θα τα δημοσιοποιήσει μία ημέρα πριν από την ανακοίνωση των κερδών της για το τέταρτο τρίμηνο του 2016.Galaxy Note 7

Η ανώνυμη πηγή ανέφερε ότι η εταιρεία κατάφερε να αναπαράγει τη φωτιά κατά την έρευνά της και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μπαταρία είναι ο κύριος ένοχος.

Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από την Samsung στο Galaxy Note 7 δεν έχουν δείξει ελαττώματα στο σχεδιασμό υλικού (hardware) ή στο λογισμικό. Κάποιοι στο παρελθόν πίστευαν ότι η συμμετρική σχεδίαση ή η υψηλή επεξεργαστική ισχύ του Note 7, μπορεί να συνέβαλαν στο να πιάνει φωτιά η συσκευή, αλλά η νέα έκθεση διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς. Άλλοι αναλυτές πιστεύουν ότι η Samsung δεν έδωσε αρκετό χώρο στην μπαταρία του Note 7.

Σε κάθε περίπτωση, θα μάθουμε στις 23 Ιανουαρίου, όταν η εταιρεία θα ανακοινώσει εκτός από τα αίτια, και τα νέα μέτρα που έχει λάβει προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον. Η Samsung ανέφερε ότι χρησιμοποίησε εργαστήρια τρίτων για να βοηθήσουν στην έρευνα για τις εκρήξεις της μπαταρίας του Galaxy Note 7.

Η νοτιοκορεατική εταιρεία πρέπει να καθησυχάσει τους πελάτες της προκειμένου να ανακτήσει την εμπιστοσύνη τους πριν από την κυκλοφορία του επερχόμενου Galaxy S8, που θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή τον Απρίλιο.

Η σειρά Galaxy S συνήθως κυκλοφορεί στις αρχές του έτους, αλλά με αυτό το μοντέλο η Samsung προσπαθεί να επεκτείνει τις ποιοτικές δοκιμές της συσκευής προσπαθώντας να διασφαλίσει ότι δεν θα ξαναβιώσει το φιάσκο του 2016.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news