Εμφανιστήκαν τα πρώτα screeners του 2017


Μετά από εβδομάδες αναμονή, οι πειρατές μπορούν να πανηγυρίσουν, καθώς εμφανίστηκαν τα πρώτα πειρατικά αντίγραφα των awards screeners. Μετά την διαρροή των πρώτων Arrival, Hidden Figures, Patriots Day, Moonlight και La La Land αναμένονται περισσότερες ταινίες. Στο τέλος κάθε έτους, τα screeners αποστέλλονται σε insiders της βιομηχανίας του θεάματος για να ψηφίσουν για τα Oscars ή και άλλα βραβεία.

Συνήθως, αρκετές από αυτές τις ταινίες αρχίζουν εμφανίζονται σε διάφορες πειρατικές ιστοσελίδες γύρω στα Χριστούγεννα, αλλά φέτος δεν παρατηρήθηκε κάποια κίνηση.screeners

Στις αρχές Ιανουαρίου όμως παρουσιάστηκε το πρώτο πειρατικό screener, με ένα αντίγραφο της ταινίας του Denzel Washington, Fences.

Φαίνεται ότι μερικές από τις γνωστές ομάδες που διαρρέουν τις ταινίες γίνει λίγο πιο προσεκτικές με τις στρατηγικές κυκλοφορίας τους. Η περίφημη ομάδα Hive-CM8, η οποία διέθεσε τα περισσότερα screeners πέρυσι, ανακοίνωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει πλέον καμία ταινία πριν από τη θεατρική τους κυκλοφορία.

Όμως αυτή την εβδομάδα τα screeners άρχισαν να εμφανίζονται και τα πρώτα πέντε DVD κυκλοφορούν ήδη online.

Τα πρώτα που εμφανίστηκαν ήταν τα Hidden Figures και Patriots Day. Ακολούθησαν οι ταινίες La La Land, Moonlight και Arrival τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news