Η Microsoft λανσάρει το Gargantia: Sky Courier για τον Internet Explorer

Η παρουσίασε πρόσφατα το Developer Channel με υποστήριξη gamepad. Με αυτή την κίνηση η εταιρεία, δίνει το πράσινο φως στην ανάπτυξη διαφόρων εφαρμογών αλλά και παιχνιδιών υψηλής ποιότητας ούτως ώστε να μπορούν να παίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης .
Η εταιρεία από το Redmond αποκάλυψε σήμερα ότι το : Sky , ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι στην Ιαπωνία, που σχεδιάστηκε από το anime studio Production I.G, μπορεί να παιχτεί με τις σύγχρονες εκδόσεις του Internet Explorer.

gargantia Internet Explorer

Το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί με τη χρήση του open-source Turbulenz Engine. Η Microsoft δημοσίευσε τον κώδικα στο GitHub παρέχοντας έτσι στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να τροποποιήσουν το παιχνίδι κατά το δοκούν.

“το Turbulenz Engine χρησιμοποιεί μια συνιστώσα του φορέα για να δώσει πρόσβαση υψηλού επιπέδου στα μέρη που απαρτίζουν το ίδιο το παιχνίδι – χαρακτήρες, λογική του παιχνιδιού, σενάρια και ούτω καθεξής. Έχοντας αυτή την υψηλού επιπέδου πλατφόρμα είναι εύκολο να γράψετε κώδικα για να δημιουργήσετε το δικό σας παιχνίδι”, δήλωσε η εταιρεία.

  Tim Berners-Lee δεν θέλει το Web3 και προτείνει Web 3.0

Μια περιγραφή σε βάθος όλων των καινοτομιών που χρησιμοποιούνται από τη Microsoft σε αυτό το project είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα Modern.ie. Η εταιρεία ενθαρρύνει τους προγραμματιστές που προσπαθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την υποστήριξη της HTML5 και της WebGL σε σύγχρονα προγράμματα περιήγησης να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και να υποστηρίξουν την εξέλιξη των web εφαρμογών.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


24  +    =  34