Αποκτήστε το Destiny 2 δωρεάν

Συνδεθείτε στο Blizzard Battle.net και αποκτήστε το Destiny 2 δωρεάν, χωρίς χρονικό όριο λήξης. Η προσφορά θα διαρκέσει έως τις 18 Νοεμβρίου.

destiny

Η κατασκευάστρια εταιρεία σας παρέχει το Destiny 2 χωρίς καμία χρέωση, και ευελπιστεί ότι αν σας αρέσει τόσο πολύ θα θελήσετε να αποκτήσετε και το υπόλοιπο περιεχόμενο, που έχει διατεθεί μέχρι στιγμής στην αγορά. Έτσι, ευελπιστεί ότι επιτρέποντας στους παίκτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο βασικό παιχνίδι, σίγουρα θα φέρει και περισσότερους παίκτες.

Ας μην ξεχνάμε ότι το Destiny 2 είναι σε μεγάλο βαθμό ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, και αυτό σημαίνει ότι όσοι πιο πολλοί παίκτες μαζεύονται τόσο πιο ενδιαφέρον γίνεται το παιχνίδι. Παρόλο που μπορείτε να παίξετε και μόνος σας, είναι πολύ πιο καλύτερο αν παίξετε με τους φίλους σας ή με άλλους ανθρώπους.

Αντίθετα με άλλες αντίστοιχες διαφημιστικές περιπτώσεις, όπου σας δίνεται η δυνατότητα να παίξετε δωρεάν κάποιο παιχνίδι τα Σαββατοκύριακα, με το Destiny 2 τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Το παιχνίδι είναι πλέον ελεύθερο για κατέβασμα και αναπαραγωγή. Εάν το κατεβάσετε, το Destiny 2 γίνεται δικό σας και θα παραμείνει στο λογαριασμό σας και μετά τις 18 Νοεμβρίου.

  Τι είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο και πώς φαίνεται από το Διάστημα

Υπάρχει όμως μια μικρή προειδοποίηση. Αν έχετε Blizzard App (πρώην Battle.net), θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε το Blizzard SMS Protect πριν διεκδικήσετε το παιχνίδι. Αφού γίνει αυτό, απλά μπείτε στη αντίστοιχη ιστοσελίδα της Battle.net και πάρτε το. Το Destiny 2 θα εμφανιστεί στην εφαρμογή σας και θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα. Θα είναι διαθέσιμα επίσης και τα multiplayers modes Leviathan raid και Crucible.

Το Destiny 2 έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις συστήματος, και θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή τελευταίας γενιάς για να παίξετε χωρίς προβλήματα.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  29  =  30