Η Microsoft ενημέρωσε το Get Windows 10

Η αμφιλεγόμενη εφαρμογή της Microsoft “Get Windows 10” φαίνεται ότι πήρε μια αναβάθμιση που θα βοηθήσει στην εξάλειψη των “τυχαίων” και αναγκαστικών αναβαθμίσεων σε Windows 10.

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε στα μέσα του 2015 για να διευκολύνει την μετάβαση από τα Windows 7 και 8.1 σε Windows 10. Η εφαρμογή πραγματοποιεί ελέγχους για θέματα συμβατότητας και κατεβάζει τα απαραίτητα αρχεία για την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος. Get Windows 10

Όμως στην πορεία είδαμε πολλές φορές το Get Windows 10 να έχει εγκαταστήσει το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft σε αρκετούς υπολογιστές χωρίς την συγκατάθεση του χρήστη.

Οι πιο πρόσφατες καταγγελίες, αναφέρουν ότι η Microsoft άλλαξε τη συμπεριφορά της εφαρμογής για τις προγραμματισμένες ενημερώσεις αφαιρώντας της επιλογές αποκλεισμού τις αναβάθμισης. Αν κάποιος χρήστης προσπαθούσε να σταματήσει την ενημέρωση κάνοντας κλικ στο κουμπί “x” η εφαρμογή προχωρούσε στην αναβάθμιση κανονικά.

Παρόλο που η Microsoft δήλωσε ότι η συμπεριφορά υπήρχε από την αρχή, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας αποκάλυψε πρόσφατα στο BBC ότι με μια ενημέρωση σε αυτή την εφαρμογή, η εταιρεία εισήγαγε μια νέα προτροπή επιβεβαίωσης της προγραμματισμένης αναβάθμισης για να δώσει στους χρήστες μια ακόμη ευκαιρία για να ακυρώσουν την εγκατάσταση.

  Η Microsoft ανακοινώνει bug bounty για τον Edge

«Έχουμε προσθέσει άλλη μια προειδοποίηση για την επιβεβαίωση της ώρας της προγραμματισμένης αναβάθμισης και να παρέχουμε στον πελάτη μια πρόσθετη ευκαιρία για την ακύρωση ή την αναδιάρθρωση της αναβάθμισης. Εάν ο πελάτης επιθυμεί να συνεχίσει με την αναβάθμιση στο καθορισμένο χρονικό διάστημα, μπορούν να κάνει κλικ στο «OK» ή να κλείσετε τις γνωστοποιήσεις χωρίς να απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες” ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Τι λέτε; Τελείωσαν τα προβλήματά σας;

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


12  +    =  20