Ο Sam Robinson δήλωσε ότι έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξε το Tetris σε ένα στο Game Boy. Το βράδυ του Σαββάτου όμως, το έπαιξε στους ορόφους ενός ουρανοξύστη.

Ο Robinson, είναι 30 χρονών, και ήταν μεταξύ των εκατοντάδων φίλων του παιχνιδιού που το Σάββατο το βράδυ μαζευτήκαν να παίξουν με μια τεράστια έκδοση του στους 29 ορόφους του Cira Centre στο κέντρο της Φιλαδέλφειας. Το θέαμα ήταν απίστευτο.
Τα εκατοντάδες φώτα LED που ενσωματωμένα στη γυάλινη πρόσοψη του κτιρίου συνέθεταν τα πολύχρωμα μοτίβα του παιχνιδιού. Το βράδυ του Σαββάτου, υπερμεγέθη “τουβλάκια” άρχισαν να πέφτουν από τον γυάλινο πύργο, καθώς οι παίχτες κρατούσαν τα joysticks και πραγματοποιούσαν ελιγμούς, δημιουργώντας ένα φανταστικό θέαμα.




