Πολλαπλές εγγραφές στην ίδια υπηρεσία με ένα Gmail

Διαθέτετε ένα λογαριασμό Gmail; Όπως ίσως γνωρίζετε, το Facebook περιορίζει έναν χρήστη σε ένα προφίλ ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το ίδιο συμβαίνει με πάρα πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες, ένα email, ένας λογαριασμός.

Αν χρειαστεί ποτέ να δημιουργήσετε ένα δεύτερο λογαριασμό σε κάποια υπηρεσία, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχει συσχετιστεί ήδη με κάποιον άλλο λογαριασμό σας, εκτός εάν χρησιμοποιείτε Gmail.Gmail

Αν χρησιμοποιείτε Gmail, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δημιουργήσετε όσους λογαριασμούς θέλετε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ή σε κάποια άλλη Web υπηρεσία.

Ας δούμε πώς.

Οι διευθύνσεις του Gmail διαφέρουν από αυτές του Outlook, του Live ID ή άλλων υπηρεσιών, επειδή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τελείες ή παύλες στο όνομα. Το Gmail δεν το επιτρέπει στην δημιουργία νέων διευθύνσεων. Η υπηρεσία email της Google μάλιστα αγνοεί παντελώς τα σύμβολα όπως τελείες και συν, κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε mails που οδηγούν στον ίδιο λογαριασμό.

  Συνδρομητικό streaming μουσικής από την Google

Έτσι με την εγγραφή σας σε μια υπηρεσία για την δημιουργία ενός νέου λογαριασμού, υπάρχει το πλαίσιο που σας ζητάει να πληκτρολογήσετε το email σας. Αντί να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το δεύτερο λογαριασμό σας, χρησιμοποιήστε το ίδιο email (του Gmail), αλλά προσθέστε μια τελεία στη μέση, για παράδειγμα:

Το κανονικό σας email είναι: iguru@gmail.com. Μπορείτε να δημιουργήσετε όλα τα παρακάτω emails:
i.guru@gmail.com, ig.uru@gmail.com, igu.ru@gmail.com, igur.u@gmail.com.
Αντί για τελεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την – ή το σύμβολο +.

Η υπηρεσία στην οποία θέλετε να πραγματοποιήσετε εγγραφή θα τα δει σαν νέα emails, αλλά η Google θα τα διαχειρίζεται σαν το email σας, αφού δεν λαμβάνει υπόψιν της τα σύμβολα. Όλα τα εισερχόμενα email, θα καταλήγουν στο inbox σας.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

3 Comments

  1. Άραγε το FB καταλαβαίνει και την διαφορά όταν βάλουμε @googlemail.com όπως αναφέρετε σε άλλο άρθρο σας ???

  2. δεν δουλευει, τα +, _ & η – γυρνανε πισω (delivery status notification failure), την τελεια την καταλαβαινει το facebook και δεν σε αφηνει να την χρησιμοποιησεις, καλη χρονια!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  31  =  40

Previous Story

Chat bot: Δημιουργία ενός bot στο Facebook Messenger

Next Story

Waifu δωρεάν βελτίωση ανάλυσης εικόνων και αφαίρεση θορύβου