Μόλις κυκλοφόρησε: GNOME 3.20

Μετά από έξι μήνες ανάπτυξης, το πολυαναμενόμενο περιβάλλον εργασίας 3.20 για λειτουργικά συστήματα GNU/Linux μόλις κυκλοφόρησε και επίσημα.gnome 3.20

Το GNOME είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο χρησιμοποιημένα περιβάλλοντα εργασίας στην πλατφόρμα του Linux, που έχει υιοθετηθεί από δημοφιλή λειτουργικά συστήματα όπως το Red Hat Enterprise Linux, Fedora, openSUSE, το Ubuntu GNOME, και πολλά άλλα.

Το GNOME 3.20 είναι η τελευταία μεγάλη έκδοση και φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις σε όλες σχεδόν τις βασικές εφαρμογές.

“Η έκδοση 3.20 έχει ονομαστεί “Delhi” (Δελχί), σε αναγνώριση της προσπάθειας της ομάδας GNOME.. Το GΝOME.Asia είναι ένα σημαντικό ετήσιο γεγονός του GNOME, και είναι εφικτό μόνο λόγω της σκληρής δουλειάς των τοπικών εθελοντών. Φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Δελχί, της Ινδίας μεταξύ της 21ης ​​και 24ης Απριλίου,” αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα.

Στα εξέχοντα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος εργασίας GNOME 3.20 συμπεριλαμβάνονται: υποστήριξη για αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος μέσω του GNOME Software, μεσαίο κλικ paste, kinetic scrolling, -and- για το Wayland, συντομεύσεις πληκτρολογίου και gestures για τις βασικές εφαρμογές, τεχνολογία XDG- για την εγκατάσταση πολλών εκδόσεων μιας εφαρμογής, και πολλά άλλα.

Το GNOME 3.20 αυτή τη στιγμή οδεύει προς τα αποθετήρια λογισμικού των μεγάλων διανομών GNU/Linux και θα το δούμε στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα, και είναι έτοιμο για χρήση σε συστήματα παραγωγής.gnome

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).