Γνωρίστε την Αναβολή εισερχομένων στο Gmail

Υπάρχει ένα άσημο κουμπί στο που μπορεί να σας παραδώσει εκ νέου ένα email σε χρονικό διάστημα που θα του ορίσετε εσείς. Πρόκειται για το χαρακτηριστικό “Αναβολή”.

gmail

Yπάρχει ένα εξαιρετικά χρήσιμο κουμπί που περιέργως είναι άσημο και οι περισσότεροι χρήστες δεν το έχουν καν ανακαλύψει. Πρόκειται για το κουμπί “Αναβολή” που βρίσκεται σε κάθε email που έχετε ήδη παραλάβει. Με αυτό μπορείτε να αναβάλετε την ημερομηνία και ώρα λήψης ενός email και να εμφανιστεί ξανά όταν θα το χρειαστείτε.

Εργάζεται δηλαδή σαν υπενθύμιση. Με το που θα ρυθμίσετε ένα email να αναβληθεί η παράδοσή του και να επανα-παραδοθεί σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, αυτό θα εξαφανιστεί από τα εισερχόμενά σας, άσχετα αν το έχετε ήδη αναγνώσει, και θα το ξαναδείτε την ημέρα που το ρυθμίσατε.

Το κουμπί “Αναβολή” εμφανίζεται μόνο αν τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα email. Ουσιαστικά εμφανίζονται τέσσερα κουμπιά με την ακόλουθη σειρά:

 • Αρχειοθέτηση
 • Διαγραφή
 • Επισήμανση ως μη αναγνωσμένο
 • Αναβολή

Το σύμβολο της Αναβολής είναι ένα ρολόι. Αν κάνετε κλικ επάνω του θα εμφανιστεί ένα μενού για να ρυθμίσετε τον χρόνο αναβολή. Αυτό μπορεί να είναι από ένα λεπτό έως χρόνια.

snooze button gmail 1

Αφού ρυθμίσετε την επιθυμητή ημέρα και ώρα αναβολής (ή επιλέξετε τις έτοιμες) το email θα εξαφανιστεί από τα εισερχόμενά σας.

Φυσικά, εξακολουθείτε να είναι δυνατό να βρείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι σε αναβολή πριν από την ώρα επαναπαράδοσής τους. Αν και είναι κρυφά από τα κύρια εισερχόμενά σας, θα εξακολουθούν να εμφανίζονται μέσα στον φάκελο “Σε αναβολή”.

Όταν το email σας θα ξανα-παραδοθεί θα δείτε ένα μήνυμα στα δεξιά του με κίτρινα γράμματα που θα λέει “Από αναβολή πριν ΧΧΧ ώρα”. Αν το ανοίξετε να το δείτε το εν λόγω μήνυμα θα εξαφανιστεί.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Gmail,snooze,αναβολή

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

4 Comments

Leave a Reply
 1. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕΪΛ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΕΛΕΊΩΣ ΝΟΜΙΜΟ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ), ΠΑΕΙ ΚΑΤ’ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥ GMAIL. ΤΟΥ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΉΣΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΣΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ;

  • δοκίμασε να προσθέσεις την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ στις επαφές σου

 2. Καλημέρα .Το ποιο σημαντικό κατά την γνώμη μου σε ένα mail που στέλνουμε είναι να ξέρουμε εάν έχει ανοιχτεί /διαβαστεί.Μεχρι τώρα δεν έχω βρει κάποιο τρόπο μέσω Gmail .Γνωριζετε εσείς κάποιο τρόπο .
  ΥΣ.Κατι διάβασα για ένα πρόσθετο mailtrack αλλά δεν βολεύει πιστεύω.

  • Αποδεικτικό ανάγνωσης : η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο εάν χρησιμοποιείτε το Gmail for work που έχει ρυθμιστεί από κάποιο διαχειριστή. Σε ένα απλό λογαριασμό του gmail.com, τα αποδεικτικά ανάγνωσης δεν λειτουργούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).