Επίσημη απάντηση της Google για την πρωινή μας δημοσίευση

Το πρωί η ομάδα συντακτών του SecNews.gr δημοσίευσε για την καταγγελία του ιδρύματος Electronic Frontier Foundation (EFF) που αφορά την συλλογή δεδομένων από ανήλικους σπουδαστές μέσω των Chromebooks, τα οποία η Gοοgle πωλεί σε σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μόλις λάβαμε την επίσημη απάντηση της εταιρείας μέσω τοπικών αντιπροσώπων της για την επίμαχη δημοσίευση. Την παραθέτουμε παρακάτω ως έχει:Google

________________________

Σε συνέχεια της δημοσίευσής σας (σχετικά με την καταγγελία που έκανε το ίδρυμα Electronic Frontier Foundation, για τη συλλογή δεδομένων από ανήλικους σπουδαστές) σας προωθούμε την επίσημη απάντηση της Google για το θέμα.

Παρακαλώ βρείτε εδώ την  επίσημη ανακοίνωση της Gοogle για την ασφάλεια των δεδομένων των μαθητών στις εφαρμογές Google για την Εκπαίδευση και τα Chromebooks, καθώς και δήλωση εκπροσώπου της παρακάτω:

“Είμαστε πάντα σταθερά προσηλωμένοι στη διατήρηση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των φοιτητών με ασφάλεια και σεβόμενοι την ιδιωτικότητα των πληροφοριών. Συγκεντρώνουμε τακτικά σχόλια από τα σχολεία, τις κοινότητες, τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τις ομάδες του κλάδου για το πώς μπορούμε να τους παρέχουμε τις ορθότερες πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο, την ασφάλεια και την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Η ψηφιακή εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική και επενδύουμε σε αυτήν εδώ και χρόνια. ”

  • Σχετικά με τα εργαλεία για σχολεία– Η ιστοσελίδα goοgle.com/edu/privacy εξηγεί τις δεσμεύσεις της Goοgle για το απόρρητο και την ασφάλεια για το G Suite για την Εκπαίδευση και τα   Chromebooks σε απλή, κατανοητή γλώσσα. Αυτή η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη να περιέχει τις πιο συχνές ερωτήσεις για να βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν τις απαντήσεις που χρειάζονται. Η ιστοσελίδα παρέχει συνδέσμους για πιο λεπτομερή αρχεία όπως το G Suite for Education Privacy Notice, το οποίο εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγει η Goοgle και πώς τις χρησιμοποιεί για να παρέχει αποτελεσματικά εργαλεία εκμάθησης.
  • Σχετικά με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο- Το Goοgle Online Safety Center παρέχει πληροφορίες για μεμονωμένα άτομα και οικογένειες. Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει πηγές πληροφοριών από την Google και συνεργαζόμενες οργανώσεις για να βοηθήσει τους χρήστες να μείνουν ασφαλείς στο Διαδίκτυο.
  3η Έκθεση e-shops expo στις 30-31 Μαΐου & 1η Ιουνίου 2013

Θα ήμασταν ευγνώμονες αν συμπεριλαμβάνετε τις πληροφορίες στο άρθρο σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

9  +  1  =  

Previous Story

AeroMobil: ιπτάμενα αυτοκίνητα διαθέσιμα για προπαραγγελίες

Next Story

Tails 3.0 beta 4