Διαθέσιμη η νέα AI εφαρμογή μηνυμάτων της Google Allo

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, η Google διέθεσε την εφαρμογή μηνυμάτων για κινητά Allo, πριν το τέλος αυτής της εβδομάδας. Η εφαρμογή ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο προγραμματιστών της εταιρείας I/O τον Μάιο, και φέρνει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως , προσωρινή ιδιωτική αλληλογραφία, AI-powered απαντήσεις και προτροπές απαντήσεων χωρίς πληκτρολόγηση, καθώς και ένα νέο βοηθό της Google.

Η εφαρμογή Allo δεν απαιτεί κάποιο λογαριασμό της Google για να συνδεθείτε, απλά εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα.allo

Όπως το είχε υποσχεθεί η εταιρεία, η εφαρμογή σας επιτρέπει να συνομιλείτε με κάποιον από τη λίστα διευθύνσεών σας άμεσα ακόμα και αν δεν έχει Αllo, με την αποστολή μηνυμάτων SMS, χωρίς χρέωση για εσάς. Θα κοστίζει σε αυτούς που δεν διαθέτουν την εφαρμογή, η αποστολή και η λήψη μηνυμάτων κειμένου, ανάλογα με το πακέτο κινητής που έχουν επιλέξει.

Με την νέα εφαρμογή Αllo, θα μπορείτε να στείλετε , φωτογραφίες και βίντεο από την ή γκαλερί σας, καθώς και μηνύματα κειμένου που μπορείτε να αλλάξετε μέγεθος για έμφαση. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για να σχεδιάσετε ή να προσθέσετε επικαλύψεις κείμενο σε πριν να τις στείλετε.

Η εφαρμογή υποστηρίζει και τα ομαδικά chats. Οι συμμετέχοντες που δεν διαθέτουν ακόμα το Αllo θα λαμβάνουν τα μηνύματα μέσω SMS.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό που έρχεται με την εφαρμογή είναι και το Google Assistant. Είναι ουσιαστικά μια μηχανή αναζήτησης της εταιρείας σε μορφή chatbot.

Πληκτρολογήστε έναν όρο αναζήτησης, όπως το όνομα του αγαπημένου σας πιάτου, και το Google Assistant θα σας εμφανίσει τα menu από μια λίστα εστιατορίων που το προσφέρουν, μαζί με επιλογές για να δείτε γρήγορα τις φωτογραφίες, να λάβετε οδηγίες ή να τηλεφωνήσετε στο εστιατόριο της επιλογής σας.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

https://www.youtube.com/watch?v=VXEkoXgb4bI

Download Google Αllo and start chatting with your friends.

Android Download
iOS Download

 

Αllo

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.080 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).